Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W Polsce nikt nie zapłaci za mały przebieg a jak usłyszy że było coś lakierowane to już w ogóle chce za pół ceny. Dla Niemca, Austriaka to nie problem oby geometria była i ćwiartek w progach nie było, żeby było ładnie zrobione. Niemiec nie przyjeżdża z czujnikiem lakieru. To samo jak sie do Niemca jedzie i wyciaga czujnik patrzy z politowaniem na takiego kupca.
Opublikowano
W Polsce nikt nie zapłaci za mały przebieg a jak usłyszy że było coś lakierowane to już w ogóle chce za pół ceny. Dla Niemca, Austriaka to nie problem oby geometria była i ćwiartek w progach nie było, żeby było ładnie zrobione. Niemiec nie przyjeżdża z czujnikiem lakieru. To samo jak sie do Niemca jedzie i wyciaga czujnik patrzy z politowaniem na takiego kupca.

chyba w życiu samochodu za granicą nie kupiłeś i nie wiesz jakie tam panują zasady, Niemiec jak ma szkodę parkingową oddaje samochód do serwisu i mu lakierują zderzak albo drzwi a jak ma coś więcej to oddaje Turkowi albo polskiemu handlarzowi i jedzie sobie kupić nowy samochód... W Polsce jesteś zmuszony sprawdzić miernikiem samochód bo nie wiesz z ilu złożył go handlarz zanim wystawił na allegro igiełkę jedyną taką od niemca co to tylko jeździł do kościoła...

a co do przebiegu chyba zdajesz sobie sprawę że większość sprowadzonych samochodów ma cofnięty licznik, jeżeli masz samochód z udokumentowanym przebiegiem i kompletną historią serwisową to uwierz że znajdzie się kupiec, który zapłaci więcej za pewniaka i nie będzie marudził...

Opublikowano
Mam ich wiecej niz Ci sie wydaje. Polak chce wszystko mieć za pół ceny i z małym przebiegiem i nie lakierowane. Taka mentalność - a że nie da sie tego wszystkiego mieć na raz to chce sie łudzić że zrobił dobry biznes - a auta to nie inwestycja tylko wydatek, luksus i przyjemność. Mam ładne 530xd do sprzedania z pełnym serwisem i co. Nikt nie był oglądać bo cena za wysoka - e61 2007 lift za 50tys zł ma 250tys.km ostatnio na serwisie była w tamtym roku przy 237tys., lakierowane coś kosmetycznie w Niemczech na 2- 3 elementach ok. 200 mikronów. Szkoda wystawiac auto do sprzedania, bo nie ma m-pakietu, nie ma komfortów i nie ma 100tys.km najlepiej i nie kosztuje 30tys zł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zgadza sie auto to nie inwestycja, dlatego wystaw za 40 i pójdzie :)
Opublikowano
Zgadza sie auto to nie inwestycja, dlatego wystaw za 40 i pójdzie :)

Aż tak kasa mnie nie ciśnie

Za dwa lata może i za tyle wystawie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Auta od tego sprzedawcy schodzą jak na pniu, wydaje się, że faktycznie są to dobre samochody tylko przeważnie z dużymi, ale za to realnymi przebiegami i lekkimi uszkodzeniami :) niedawno miał Audi TT 8J lekko uderzone z przodu z przebiegiem... 480 tysięcy. Auto poszło w parę dni i z tego co wiem powędrowało na Słowację, a wcale tanie nie było bo jakieś 38 tysięcy.
Opublikowano

Rozmawiałem z nim tak do końca nie wiedział co sprzedaje (wiedział że Mpak i tyle) bierze auta z licytacji więc raczej pewne :D

Ja wziąłbym to auto bez targowania :oops: i byłaby najszybsza 118d :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś może się wypowiedzieć nt. jedynki z tego ogłoszenia?:

http://olx.pl/oferta/bmw-123d-204konie-okazyjna-cena-110-sprawna-CID5-IDclYyJ.html#c52b41958d

Tutaj więcej zdjęć:

https://drive.google.com/folderview?id=0B7ncdiHAW7bXfnBXTWRWN2p0UDFJWHdpLWJ3Q09tTDI5eVNVWmo4ZE90Q05PNlZOZ2swSm8&usp=sharing

W ogóle jak z awaryjnością i kosztami utrzymania 123d? Dużo większe niż 118d/120d (pomijając wyższe spalanie)?

Opublikowano
od kiedy to 300-500 to jest lane auto? deko szpachli - moze np. byl po gradzie, amoze miał obcierki i bedzie nawet wiecej jak 500
Opublikowano
witam

zainteresował mnie ten woz. nie polecam lany z kazdej storny 300-500 mikronow na kązdym elemencie i cwiara z tylu wszczepania. auto cale malowane itp

http://allegro.pl/bmw-1-125d-f20-218km-m-pakiet-full-opcja-vat-i6199176950.html

Sprzedawca po rozmowie przez telefon twierdzi, ze klapa byla wymieniana a reszta ok, zdjecia ma lub nie, po wypadku. Byles sprawdzales ? bo mialem jechac ogladac, ale jak mam jechac 250 km w jedna strone to nie widze sensu...

Opublikowano
Panowie poprawcie mnie jeśli się mylę ale to 125d jeszcze parę dni temu kosztowało 84tyś. :D

Opublikowano
Witam. Poszukuję swojej pierwszej jedynki. Znalazłem taką ofertę. http://allegro.pl/show_item.php?item=6213457818#thumb/4

Co o tym egzemplarzu sądzicie?

Moja okolica - oglądałem dwa razy auta u niego dla forumowiczów i powiem krótko - NIE :nienie: :nienie:

Szanuj swoje pieniądze....

Dobre E87 w automacie sprzedaje sie "od ręki" w dodatku w tak okazyjnej cenie - ta jakoś stoi długo:) To już powinno ochłodzić Twój zapał