Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam jeszcze takie pytanie jak sprawdzić jaki model navigacji jest w moim aucie bo chciałbym np dokupić tuner tv a padaja jakieś nazwy MK1, MK2. Wiem że moje pytania moga byc dla niektórych śmieszne ale jest to moje pierwsze BMW i to od paru dni wcześniej zawsze było to audi i na forach to ja częściej odpowiadałem jak pytałem.
Opublikowano
Ja mam jeszcze takie pytanie jak sprawdzić jaki model navigacji jest w moim aucie bo chciałbym np dokupić tuner tv a padaja jakieś nazwy MK1, MK2. Wiem że moje pytania moga byc dla niektórych śmieszne ale jest to moje pierwsze BMW i to od paru dni wcześniej zawsze było to audi i na forach to ja częściej odpowiadałem jak pytałem.

jak masz dużą 16:9 to masz MK4

(*pozdrawiam*)
Opublikowano
kolego MK4 :D ale chyba tak samo wyglada mk3,czym się różnią :think:nie wiem :?szukam info i zaraz podeśle :)
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
kolego MK4 :D ale chyba tak samo wyglada mk3,czym się różnią :think:nie wiem :?szukam info i zaraz podeśle :)

na szybko wychodzi na to że różnica jest taka mk3 to analog mk4 to cyfrówka

(*pozdrawiam*)
Opublikowano
W takim razie dalej dokladnie nie wiem jaka mam he he, ale już coś nie co wiadomo. Dzięki kolego.
Opublikowano

MK4- na środku czytnika najpisane jest DVD (pod slotem na płytę)

MK3 i reszta - napisane jest BMW Navigation System - albo coś podobnego...nie pamiętam

Różnica jest taka że MK4 czyta płyty DVD- ale do nawigacji - a nie do filmów itp., a poprzednie wersje obsługują CD.

Z tego co pamiętam to w prawym górnym rogu ekranu nawi ma być 4 - wtedy masz mk4. Jak jest tam 3, lub 2 to masz mk3 lub mk2 .....tylko że ta cyferka występuje razem z innymi cyframi- nie pamiętam teraz układu ale wystarczy poszukać na forum.

PZDR

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać