Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy żarówki od świateł cofania są na swoim miejscu to świecą się one cały czas niezależnie od tego jaki jest wrzucony bieg. Czego to może być przyczyna?

2.0d 2001r

Opublikowano
Może ktoś podesłać link jak to się wymienia, czy da rade to zrobić samemu. Wyjąć włożyć nowe i jazda? I jak drogi jest to interes?
Opublikowano
Mam jeszcze 1 mały problem chyba nie działa czujnik temperatury zewnętrznej bo pokazuje cały czas -40*C. Mógłby mi ktoś powiedzieć jaki zakupić ten czujnik? (najlepiej linki z allegro)
Opublikowano

u mnie pokazywało -40 z winy czujnika, gdyż pozostały po nim tylko 2 kabelki... :D

http://moto.allegro.pl/item1155311529_czujnik_temperatury_zew_bmw_e81_e46_e90_e39_e60.html

kupiłem 3 miesiace temu za 50zl od innego kolesia ale wyglądał tak samo i miał być rzekomo oryginalny. jak na razie działa.

nie wiem czy te ceny są rozsądne - nie pytałem w aso ile kosztuje ten czujnik, być może za podobne pieniądze można kupić w serwisie :?: