Skocz do zawartości

325i gdzie mogę kupić kable WN do M50B25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Tak jak w tytule. Gdzie szukać kabli WN do silnika M50B25? Przeszukałem już masę sklepów internetowych i nigdzie nie ma :duh: Ile to może kosztować?

Dzięki :)

Opublikowano
Szukaj ile chcesz a i tak nie znajdziesz bo w tym modelu nie ma kabli WN tylko cewki z fajkami :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
No racja :) Chodzi mi o kable, które doprowadzają prąd do cewek ;) tego też nigdzie nie mogę znaleźć ;)
Opublikowano

Jak to nie dzwonisz do ASO i pytasz o " wiązke silnika"

To jest integralna czesc wiazki -niewymienna

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
A może chodzi o fajki łączące cewki ze świecami?
Opublikowano
  • Autor

Chodziło mi o kable doprowadzające napięcie do cewek, bo myślałem, że mam na nich przebicia :P I myślałem, że to można tak sobie powymieniać, jak kable WN w autach z jedną cewką na wszystkie gary ;)

Ale otworzyłem maskę jak było ciemno i okazało się, że spod wszystkich cewek mi mruga, gdzieś tam pomiędzy cewką, a świecą, jakby ktoś tam stroboskopy powkładał :P Czy muszę wymieniać całe cewki, czy da się wymienić np tylko łącznik między cewką, a świecą?? Jedna cewka na Allegro 130 zł :D A 130 x 6 daje całkiem ładną sumkę ;)

Opublikowano
  • Autor

Chodziło mi o kable doprowadzające napięcie do cewek, bo myślałem, że mam na nich przebicia :P I myślałem, że to można tak sobie powymieniać, jak kable WN w autach z jedną cewką na wszystkie gary ;)

Ale otworzyłem maskę jak było ciemno i okazało się, że spod wszystkich cewek mi mruga, gdzieś tam pomiędzy cewką, a świecą, jakby ktoś tam stroboskopy powkładał :P Czy muszę wymieniać całe cewki, czy da się wymienić np tylko łącznik między cewką, a świecą?? Jedna cewka na Allegro 130 zł :D A 130 x 6 daje całkiem ładną sumkę ;)

kurde :/ nie dość, że wysłało mi wiadomość dwa razy, to jeszcze nie wiem jak usunąć :duh: :mad2:

Opublikowano
  • Autor
Czyli można kupić same łączniki cewka- świeca??
Opublikowano
tak :cool2:
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
  • Autor
:D :D :D No to idealnie :) Jak dobrze, że jest forum ;) Bo bym niepotrzebnie cewki powymieniał i kasę w błoto wywalił :P Zanim zabiorę się za wymianę cewek :lol: , najpierw powymieniam łączniki :) Na pewno mniej to będzie kosztować :) DZIĘKI :)