Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, potrzebuje kupić kwadratowe przednie lampy do BMW e30 czytałem trochę o nich na forach i są to chyba lampy "tajfun grill" ... Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takich lamp i przedniego grilla który by do nich pasował ... Jeżeli ma ktoś coś takiego do sprzedania proszę o podanie swojego numeru kontaktowego... Bardzo proszę o pomoc w Nalezieniu takich lamp ... Z Gory Dziekuje :)
Opublikowano
Zapytam kolegi bo kiedyś miał taką sztukę. Ale lampy musiał zmienić bo z takimi (nie wiedzieć czemu) nikt nie chciał kupić. jeżeli jeszcze tego nie wyrzucił bądź nie sprzedał to napisze na PW
Opublikowano
na allegro wpisz sobie "BMW e30 rarytas" są na sprzedaż , lecz ja sprzedającego nie znam.
Opublikowano

Boże... jak to jaki? :duh: Chyba oczywiste jaki.

Taki jaki powinien być zastosowany w przypadku kwadratowych reflektorów.

Co chcesz kombinować z grilem od Poloneza, Mercedesa, że tak pytasz?

• Członkowie klubu
Opublikowano

A nie da się go kupić po prostu w ASO na zamówienie?

Pewnie będzie trochę kosztował, ale warto sprawdzić bo czasem oryginały potrafią być tańsze od zamienników... :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Lepsze to niż siatex czy progi z Tesco :norty:

Ta pomarańczowa jeszcze ujdzie :)

http://img159.imageshack.us/img159/1933/jd600224an3.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/9153/p1000778.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W jednej znaczek M a pod maską pewnie nić. Druga jakieś szpetne lusterka, a z tymi lampami to nie wiem. Na mój gust to szpecą i to bardzo...
Opublikowano
Pomarańczka jest ładna bo wszystko jest dobrze skomponowane... jeżeli nie miałaby brewek też wyglądałaby jak szankiel. Jeżeli dobrze wszystko skomponuje to też będzie miało to klimat. takie lampy pasują właśnie do takich "ciepłych" kolorów i dobrze wyglądają z takimi brewkami. Poza tym każdy ma swój gust (ja też jestem zwolennikiem okrągłych ale te też mają swój urok) Odnośnie samych lamp powiedział ze gdzieś ma to na bank ale szukaliśmy już 2 dzień popołudniem i nic. więc chyba nic z nich nie będzie... sory... jeżeli wpadły by nam w ręce to się dogadamy za przysłowiowego "browara" a właściwie 2 bo dla mnie i dla kumpla:D