Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory przesuwając pokrętło na manetce kierunków w góre czy w dół wchodziło sie w funkcję ustawień daty, godziny, jasności podświetlenia, CHECK i SERVICE INFO gdzie były wyświetlane informacje odnośnie czasu i dystansu do poszczególnych czynności serwisowych.

Po ostatnich próbach skasowania błędu czujnika klocków chyba musiałem to jakoś usunać albo wyłączyć. Teraz nie moge przeglądać serwisów z manetki na wyświetlaczu między zegarami tylko na iDrive. Jak to przywrócić?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Natek popróbój w drugą stronę.. nie wiem od czego to zależy ale czasami mi też znika, a później jak się bawię to znowu się pojawia ;). Nie zachodziłem dlaczego raz jest raz nie. I tak patrzę na iDrive.

Pzdr.

Opublikowano
Spróbowac w drugą stronę? Co masz na myśli?

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Spróbowac w drugą stronę? Co masz na myśli?

Weź do góry to "pokrętło" raz do dołu. Pokombinuj, nie wiem jakimi prawidłowościami się to kieruje, ale wiem, że raz u mnie się pojawia i raz nie.

Opublikowano
myślisz, że nie próbowałem z pokrętłem raz w góre raz w dół? nie działa, myślałem, że masz jakiś inny pomysł

Opublikowano
myślisz, że nie próbowałem z pokrętłem raz w góre raz w dół? nie działa, myślałem, że masz jakiś inny pomysł

Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie jest tak samo. Pokazuje kiedy chce. Nie mam pomysłu na to.

Opublikowano
teraz już wiem :D działa!. Na postoju i tylko z odpalonym silnikiem. Nie zwracałem uwagi bo jak się bawiłem to pewnie zazwyczaj stając w korku dlatego zakodowałem, ze podczas jazdy działa.

Opublikowano
Hehehhe no fakt :D jak się stoi w korku to działa :lol: :lol: też nie zwracałem na to uwagi ;)

Pzdr.

teraz już wiem :D działa!. Na postoju i tylko z odpalonym silnikiem. Nie zwracałem uwagi bo jak się bawiłem to pewnie zazwyczaj stając w korku dlatego zakodowałem, ze podczas jazdy działa.

Panowie, nie robcie jaj :mrgreen: :mrgreen: po opisanej sytaucji zaczynam watpic w "wiarygodnosc" Waszych postow jako pomocne odpowiedzi na "nurtujace" pytania/problemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Brawo kolego KOKOS i niestety porażka dla NATKA i EXIDE. Szczególnie kolega NATEK ma prawie zawsze odpowiedź na dowolne pytanie, a tu taka żenada.
Opublikowano

czasami dziwi mnie ludzk złosliwosc i uszczypliwosc....

nigdy nie zdarzylo Ci sie popelnic jakiejs gafy? Jakas mala wpadka, wtopa?

Post moglbyc napisany pod wplywem emocji problemu z samochodem i nie wszystkie opcje zostaly sprawdzone. Czlowiek ciagle sie uczy i teraz juz zna odpowiedz na jedno pytanie weicej.

Natek ma spora wiedze na temat motoryzacji i Bmw wiec chyba dobrze ze udziela sie i chce mu sie pisac posty dla osob, ktore maja problem. Czasami i tacy ludzie potrzebuja pomocy.

pzdr :)

[MOD EDIT] Panowie - temat rozwiązany i zamknięty ...dla waszego bezpieczeństwa bo posypią się ostrzeżenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.