Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam centralny zamek ale bez pilota oryginalnie.mam zamiar kupić sterownik sterowany pilotami.Jak go podłączyć.czy wystarczy tylko podłączyć do modułu sterowania,chciałbym aby też sygnalizował mi kierunkowskazami otwarcie i zamknięcie drzwi
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
Niedawno też kupiłem taki sterownik i wciąż nie mogę zabrać się za jego montaż, bo tak na prawdę nie wiem co i jak... Jeśli ktoś przerabiał temat, również prosiłbym o jakieś sugestie i instrukcje. Oczywiście można pojechać do elektryka i w 30min będzie po sprawie, ale myślę, że wielu ze mną się zgodzi, że nie o to w tym chodzi... :P
http://pkp.dnx.pl/bmw/pasek.png
Opublikowano
Witam, ja niedawno zakladalem u elektryka i wiem zeby migaczami sygnalizowalo to podpinal sie przy przycisku awaryjnych, a dostac sie tam prosto poprzez zdjecie mieszka dzwigni zmiany biegow(mam manuala). I wcale malo czasu mu to nie zajelo bo z tego co mi mowil to pare godzin robil i od razu mi powiedzial ze w e32 jest wiecej grzebaniny niz w jakis popularnych kompaktach itp... Pozdrawiam
Pozdrawiam
Opublikowano
z tego co ja słyszałem.to podpina się wszystko pod moduł centralnego zamka pod tylną kanapę ale nie wiem jakie kolory co i jak
Opublikowano
Przy tylnej kanapie leci wiązka do tylnych lamp (w tym kable od kierunkowskazów do których można się wpiąć) zatem całość można w tylnej kanapie zamontować jak mówi Jaras... Więc dostęp do elektryki jest, tylko który kabel, gdzie i jak? :P
http://pkp.dnx.pl/bmw/pasek.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam.odświerzę temat.może ktoś już zamontował u siebie centralny na pilota i chcę się podzielić relacją