Skocz do zawartości

JAKIE FELGI?? 18 CZY 17? CO POLACACIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też skusiłbym się na 2 wzór :8) sam poruszam się na 17stka i jakoś nie widzi mi sie większy rozmiar... ale to juz Twój wybór :wink:

PS nie wiem czy wybrałeś dobry dział :)

Opublikowano
witam, mam podobną opinię, 17'' na polskie drogi są moim zdaniem optymalne :)
http://mlodzi.pl/auto.jpg
Opublikowano
wzór 2 jest fajny, ale rozejrzyj sie jeszcze , jest dużo tego ;) a do 1,500 można kupić świetne oryginalne alu motorsport od M3, są piękne ;) moim zdaniem nie pakuj sie w 18', trzeba mieć oczy szeroko otwarte, a nierówności bardzo bolą, a krawężniki to już wogole szkoda gadać.. jak włożysz 17' to wierz mi, nie bedziesz rozczarowany, super sie jezdzi, wyglad jest idealny - czego chciec wiecej ? :D
Opublikowano

Witam,

ja gdy kupowałem swoją qpe to stała na 18" i bogu dzięki że zimówki miałem na 16" bo 18" na polskich drogach to kutastrofa :duh:

Tzn. zależy co kto lubi, moje autko jest obniżone i utwardzone i generalnie 18cali wygląda kozacko z tym że tragicznie się na tym jeździ.Bogu dzięki udało mi się "przehandlować" te fele znajomemu i kupiłem 17" które moim zdaniem sa optymalne.