Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! przymierzam sie do kupna za jakiś czas M5 e39 ;] i chciałbym zasięgnąć troszke tematu co do tego wozu ;] czyli jakie mniej więcej spalanie,,, koszta utrzymania .... części ;] do najczęściej sie psuje.... na co zwracać uwage..... no i jakie są wyposarzenia ;D z góry dziękuje ...
Opublikowano
Wyposażenie jest zazwyczaj z wysokiej półki. Jeśli w ogóle zastanawiasz się nad takimi sprawami jak spalanie i koszty utrzymania, to musisz być świadomy, że są wysokie. Druga sprawa, że kupić zadbane M5 graniczy z cudem.
Opublikowano
całkowicie sobie zdaje sprawe z kosztów utrzymania..... właśnie chodzi mi o to czy nie lepiej kupić coś innego ... typu M3 e36 albo może jakieś S4 S3 .... może nawet S6 ... powie szczeże że nie wystarcza mi 328 ... ;D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup sobie Żuka model A 15.

:mrgreen: Nie moge :!: :cool2:

Opcje wyposazenia sa bardzo rozne, mozesz sobie poszukac i poczytac watek o kupnie 540 - tam szczegolowo napisane jest co wchodzilo od jakiego roku. Spalanie bedzie duze i koszta utrzymania rowniez duze. Pytanie o ow koszta z jednej strony sugeruje zabieranie sie za ten akurat, specyficzny temat ze zlej strony, ale z drugiej strony wiele moze uswiadomic... Mnie na przyklad informacja o kosztach SMG III powstrzymala od szalonego pomyslu realizacji marzen i kupna M6.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik