Skocz do zawartości

E60 komunikat side window anti-trap function

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numery bezpieczników w schowku pasażera

http://static.pokazywarka.pl/i/6487896/932701/screenshot-2016-04-07-19-41-52.jpg?1460051517

Opublikowano
U mnie było podobnie, jednak pomogło przejście przez wszystkie szyby, opuszczenie, przetrzymanie 5s, podniesienie, przytrzymanie 5s i błąd zniknął. Dzięki za porady :).
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Widze ze nikt nie opisal jak to sie robi w INPie, wiec napisze jak mi sie udalo (probowalem z opuszczaniem, podnoszeniem, trzymaniem przez 5/17/30 sek., ale dopiero INPA pomogla)

Wiec wszedlem do BODY->Basic Body Module i tam jest opcja Fensterhaber Initialisierung (sorry za mieszanie jezykow, ale taka mam wersje INPY). Po jej wybraniu musialem wskazac czy lewa czy prawa strona, szyba polatala gora/dol i juz naprawione.

Przy okazji jak by ktos mial tlumaczenia diagnostyki (na angielski wystarczy) do INPY 5.0 z obsluga E60 po lifcie i F10/F11, to bede wdzieczny za wiadomosc na priv.

Pozdrawiam i good luck ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Robiłem wszystkie możliwe testy i ustawienia i nadal szyba nie działa jak powinna dalej się zatrzymuje co około 5 cm. Co to może jeszcze być?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Używałeś ista d?? Ogarnie to bez problemu.
Opublikowano
dareks27, u mnie można było zakodować szybę tylko przez podłączenie do komputera, ponoć po 2005r są problemy z kodowaniem "manualnym"