Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc wszystkim, komputer pokazuje mi takie komunikaty: getriebeprogram- tylko ze ja mam manuala to czemu mi to wyskakuje jak z tego co wiem to jest do automatu?? pisze tez ze sie koncza klocki a specjalnie sprawdzalem w serwisie i powiedzieli ze sa ok, to jakies bledy w komputerze?? czy np mogl byc kiedys automat a zmienili na manual i tak zostalo lub po wymianie klockow ktos nie zrobil roboty do konca i tez taki komunikat zostal? Jest to mozliwe? Bo e32 mam od niedawna i niewiem co moglo byc robione z nia... Sprzedajacy zmienial tarcze niedawno, to moze on czegos nie podlaczyl i komputer nie widzi ze sa okladziny jeszcze? Pozdrawiam :)
Pozdrawiam
Opublikowano
ktos cos mogl robic a jaka pewnosc ze czujniki sa dobre 1 bedzie walniety i bedzie wyskakiwal komunikat, moze ten twoj poprzedni wlasciciel pokombinowal tak ze faktycznie wrzucil manuala jak sie dowiedzial ile kosztuje naprawa, trzxeb bylo posprawdzac punkt po puncie ,nie wiem czy licznik sie czym rozni (automat,manual)
fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano
rozni sie licznik nie ma wyswietlacza o trybie jazdy e,s* oraz o biegach :)

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
no tak,racja leb zakloty....jestes mlodszy wiec pamiec masz lepsza hehe
fajne autko, tylko maly silnik")