Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moje 320 w E36 (m50b20) - trasa 8,5, miasto 12, cykl mieszany 10
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano

ok 14 - miasto

ok 11 - trasa

LPG

na 17" i przy normalnej jezdzie

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
aha, moje wyniki w pB, na 15" przy mojej jezdzie (nie wiem czy normalna, czy nie ;) 22pkt w tescie na wariata hehe)
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
normalna = wskazowka obrotomierza czasem nie oglada czerwonego pola :mrgreen:
Opublikowano

To niezłe jej katy robisz :D

zeby jezdzic dynamicznie dwu-litrowka to trzeba - zartowalem oczywiscie z tym czerownym polem ;)

dzedaj: 2.0 wcale tak duzo nie pali - ale w bajki ze wezmie ci 10 po miescie to nie wierz ;) nawet jak sie bedziesz bardzo staral - ale wtedy po co 2.0 skoro mozna kupic 1.6 ??

Opublikowano
moja srednio 11,5 tj miasto-trasa ale bardzo krótkie odcinki ok 5 km,w trasie da sie zejsć duzo poniżej 9 l(przy jezdzie ok 120-110km\h)wyniki przy jezdzie na pb 95,jak załoze gaz a stanie sie to niedługo :beksa: :cry: to podam spalanie ale czuje ze napewno ok 14l lpg srednio
Opublikowano
wielkie dzięki za porady wieżcie mi to naprawde nie jest takie proste z kupnem takiego auta martwie się ze nie bede wyrabiał na gaz :cry:
Opublikowano
co ty :roll: jak na gaz spokojnie sobie poradzisz,jazda taką trójka przerobioną na gaz jest porównywalna oczywiscie cenowo do jazdy fiatem 126p na benzynie
Opublikowano
Załóż wtrysk gazu, a zobaczysz że jeżdżąc naprawdę szybko ciężko Ci będzie przekroczyć 13 l/100km.
Sama radość :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie martw sie o wache! :) Ja kupilem 328i coupe po to, zeby bylo ekonomicznie :) Podczas urlopu na mazurach srednio na zbiorniku (40l) spalil mi 9,1 litra LPG!!! Jezeli nie bedziesz katowal fury i ruszal z piskiem gdzie popadnie to spalanie utrzymasz na poziomie auta z silnikiem 1.6. Ja zrobilem juz moja betka 10tys km i ze spalania jest wiecej niz zadowolony.
Opublikowano
Nie martw sie o wache! :) Ja kupilem 328i coupe po to, zeby bylo ekonomicznie :) Podczas urlopu na mazurach srednio na zbiorniku (40l) spalil mi 9,1 litra LPG!!! Jezeli nie bedziesz katowal fury i ruszal z piskiem gdzie popadnie to spalanie utrzymasz na poziomie auta z silnikiem 1.6. Ja zrobilem juz moja betka 10tys km i ze spalania jest wiecej niz zadowolony.

9,1L>>Smok ja bym sprzedał takie auto :wink:

Opublikowano

9,1L>>Smok ja bym sprzedał takie auto :wink:

Wiem, ze smok, dlatego chyba sprzedam moje 328 i kupie e39 540 - bedzie jeszcze bardziej ekonomicznie :lol: