Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Koledzy mam pytanie co jest potrzebne do przekładki w e36 z 2.0vanos na 2.5 TDS i czy moge napotkać podczas takiej kombinacji jakieś poważne problemy z klimatyzacją naprzykład.

za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny pozdrawiam

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]

Opublikowano
pierwszy raz słyszę żeby ktoś z własnej,nieprzymuszonej woli sam chciał zamienić R6 benzynę na tds-a.Przemyślałeś to?
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Kompletnie nieoplacalne trzeba zmienic silnik wiazke, zegary, wiazke kabinowa przerobic wymienic caly uklad paliwowy wymienic dyfer

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
pierwszy raz słyszę żeby ktoś z własnej,nieprzymuszonej woli sam chciał zamienić R6 benzynę na tds-a.Przemyślałeś to?

sadze, ze kolega jest w desperacji ;)

viewtopic.php?f=68&t=128745

pzdr

GreenEvil

Dosiadales kiedys arabki? Idac stepa wsluchaj sie w nia, a zobaczysz jak kazdym drgieniem miesnia wyrywa sie do cwalu.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=126984

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
doprowadź ta benzyne do porzadku, Zamontujesz diesla i dopiero bedziesz miał problemy.
Opublikowano

myśle nad tym cały czas bo ta benzynówka doprowadza mnie do rozpaczy :cry2:

dziękuję za wszelkie porady i służe uprzejmie jakby coś to jestem lakiernikiem "malowanie proszkowe" jakby coś było potrzeba wymalować to dajcie znać.

Pozdrawiam

Bramy, Ogrodzenia, Konstrukcje Stalowe, Balustrady nierdzewne, Wiaty i Magazyny, Zadaszenia, Garaże blaszaki, Metaloplastyka. Serdecznie zapraszam Lisia Góra ok.Tarnowa 500-393-863

www.firma-konstal.pl [email protected]