Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup 325. Spalanie praktycznie to samo a jednak sporo koników więcej.

Moja E-36 325 '93 paliła po mieście 10-13l.

Pozdrowionka

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Witam

Jeśli 325 TDS jest za słabe to nie kupuj 320i bo nie poczujesz różnicy...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

Karol jak masz niewyjeżdżonego TDS-a to może pomyśl nad dobrą elktroniką do zwiększenia mocy i momentu. Powinieneś zyskać 30kM. Chyba, że znudziło Ci się jeżdżenie Dieslem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

wyjeżdzony to chyba nie, czy znacie kogoś kto potrafi zmienić dobrze chipa,a może ktoś z was ma już takiego założonego, słyszałem że bardzo szybko pali sę bo sprzegło, nie wytrzymuje większej mocy.

pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano
mam 3.20 pali mipaliwa 11-13 zalezne od jazdy a wlasnie moze lepiej nie zmieniaj autka tylko zachipuj ja podobno diesle lepiej dzialaja niz benzyniaki na chipie....pozdrawiam
Opublikowano
mam 3.20 pali mipaliwa 11-13 zalezne od jazdy a wlasnie moze lepiej nie zmieniaj autka tylko zachipuj ja podobno diesle lepiej dzialaja niz benzyniaki na chipie....pozdrawiam

Spoko rada karol325Coupe napewno posłucha tej rady :lol: :lol: :wink:

Opublikowano
:duh: dajcie juz spokuj z pytaniami "ile pali .... ?" bo to jest forum BMW ,mozemy zrobic ankiete kto spalil jak najwiecej ale roznie by to moglo byc :liar: no nie
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

Zwłaszcza po ponad 2 latach :duh: :duh: :duh:

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
wyjeżdzony to chyba nie, czy znacie kogoś kto potrafi zmienić dobrze chipa,a może ktoś z was ma już takiego założonego, słyszałem że bardzo szybko pali sę bo sprzegło, nie wytrzymuje większej mocy.

pozdrawiam

Skontaktuj się z radkiem740v8(z Opoczna) z tego forum, on zajmuje się min. chipami

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Zwłaszcza po ponad 2 latach :duh: :duh: :duh:

Tym bardzej, że Karol ostatnimi razy odzywał się na forum ok. rok temu :lol: :lol: