Skocz do zawartości

Komp do obsługi ADS - jakie wymagania sprzętowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie są minimalne wymagania sprzetowe dla kompa obsługującego ADS przez gniazdo com? Głównie interesuje mnie procesor, ram i ilość miejsca na dysku. Jakie macie parametry swoich komputerów i jak na nich chodzi interfejs od kolegi nerwusa?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam della d620 1.83 dualcore 3GB ramu 320 dysk i wszystko śmiga wyśmienicie, fejs od nerwusa ADS już mi się zwrócił i działa bezproblemowo, śmiało kupuj
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie są minimalne wymagania sprzetowe dla kompa obsługującego ADS przez gniazdo com? Głównie interesuje mnie procesor, ram i ilość miejsca na dysku. Jakie macie parametry swoich komputerów i jak na nich chodzi interfejs od kolegi nerwusa?

Minimum to 256/512 ram i 20 gb hdd. Reszta nie ma znaczenia. Ale obsluga jest uciazliwa bardzo.

Srednia to cos klasy PIV 1,6 Ghz i 1 GB ram'u. Taka konfiguracja zapewnia sredni komfort.

Optymalna to np Lenovo R500 2x2,26Ghz (P8400 procek z sprzetowa virtualizacja), 2gb ram i podstawa to vmware 7.