Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temat żarówek był poruszany od dawna ale 99% dyskusji toczyło się wokół świateł mijania. Dlatego dzięki Wam :modlitwa: wiem mniej więcej co wstawić.

Ale mam jeszcze pytanie co wkładacie na długie i pozycje :?: :!:

Szczególnie interesują mnie opinie e-32 i e-34 :roll:

Z góry Dzięki.

Peace.

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

hmmmmmmmmmm

z tego co pamietam to mam załozone osram silver - swiecom dobrze..... wczesniej mialem golfa - zalozylem mu philips blue vision - to byla rewelacja - polecilbym ci philipsa - masz bielutkie swiatla i swieca dobrze :cool2: cena troszke wysoka ale da sie przezyc ( w golfie mam je juz od chyba 4 lat - samochod zrobi na nich 120 tys i dalej swieca swietnie ) - POLECAM :mrgreen:

Opublikowano
hmmmmmmmmmm

z tego co pamietam to mam załozone osram silver - swiecom dobrze..... wczesniej mialem golfa - zalozylem mu philips blue vision - to byla rewelacja - polecilbym ci philipsa - masz bielutkie swiatla i swieca dobrze :cool2: cena troszke wysoka ale da sie przezyc ( w golfie mam je juz od chyba 4 lat - samochod zrobi na nich 120 tys i dalej swieca swietnie ) - POLECAM :mrgreen:

Mówisz o długich...?!

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

Ja mam Osram +40 czy jakoś tak, jak chcesz to ci mogę pokazać jak to świeci w nocy - dla mnie są ok (na trasie się spisują, kiedyś na zwykłych zarówkach wjechałem w pole, bo nie widziałem wjazdu :duh: ).

A długich jeszcze nie zmieniałem - są ok, chociaż nie wiem jakiej firmy :mrgreen: .

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pnaowie, mam od wczoraj BMW 525tds z 94 roku, to jest E34, i nie wiem jakie w tym cudzie są zarówki, H1, H3, H4...?? Bo chce kupić nowe, coś a'la xenon, lub superbiałe, bo lubie w nocy wszystko widzieć, ale nie wiem jakie:D Prosze o szybką odp.

Pozdro :dance:

Opublikowano

h1

nie kupuj zadnych a'la xenonow - to sie nie nadaje do uzytku - jezeli juz chcesz miec biale swiatla to kup philips blue vision( niestety sa drogie - ale w miare dobre )

a jezeli chcesz dobre zwylke to polecam osram ( jakis zwykly model )- w testach zajely 1st miejsce

Opublikowano

ZNANYCH FIRM-żadne wynalazki z marketu

i oby ilość watt się zgadzała z zaleceniami bodajże 55W wszystkie H1 w e32