Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo wszystko w życiu można robić lepiej:) Dlatego też zastanawiam się nad udaniem się na kurs doskonalenia techniki jazdy. Trochę kilometrów już zrobiłem ale daleki jestem od popadania w samozachwyt. Zwłaszcza, że sytuacji naprawdę podbramkowej jeszcze nie miałem. Co Wy o tym sądzicie? Czy jest sens fundować sobie takie coś. Druga sprawa to może macie jakieś sprawdzone firmy/szkoły organizujące w/w kursy.

Pozdrawiam

Sebek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pomysł bardzo dobry! :cool2:

Osobiście od czasu do czasu jeżdżę na szkolenia z tzw. sportowej jazdy pod okiem Piotra Wróblewskiego, gdzie na ustawionej trasie jeździsz na czas, starając się wycisnąć z auta jak najwięcej a jednocześnie ucząc się techniki optymalnego pokonywania zakrętów, trzymania kierownicy, hamowania, dociążania auta itd.

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
proponuję zaglądać do działu Sporty motorowe, co jakiś czas pojawiają się zajawki o szkoleniach z Piotrem Wróblewskim, najczęściej odbywają się na lotnisku w Ułężu/y, 100 km od Warszawy w kierunku na Lublin.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Dzięki za informację!

będę miał to na uwadze, tym bardziej odległość nie jest stanowi problemu, więc tylko czekać na szkolenie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najbliższe masz 8.maja

pozdrawiam

Paweł