Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Już drugi raz w gazecie motoryzacyjnej znalazłem takie informacje cyt .

" PRZEDNIE BMW

BMW poinformowało , że 80 procent właścicieli serii 1 jest przekonanych , że jezdzi autem przednionapędowym . Dotychczas BMW broniło jak niepodległości tylnego napędu , ale chcąc rywalizować z Audi A1 , nie ma już wyjścia . Musi wprowadzić przedni napęd . Szkoda , że kosztem ośmieszenia własnych klientów . "

Czy ktoś z was myśli lub myślało że jezdzi przednionapędowym seryjką 1?

Może kobiety tak , bo gdyby się co niektórym nie powiedziało same by na to nie wpadły :) ale aż 80 % ? wydaje mi się to dziwne

To dobrze czy żle że aż tak dużo ludzi tak to rozumie ? nie wiadomo o co chodzi czy o to że zajebiście się jezdzi ( super się trzyma itd . ) czy totalna porażka ?

Opublikowano

no no, uwazaj Ty co mowisz z tymi babkami :norty:

wiele jest osob, ktore nie zwracaja uwagi na takie "drobiazgi" i dopiero jak sie zakopia i jak wtedy uslysza, ze to naped na tyl, to jest "a taaaaaak, BO TO JEST TYLNONAPEDOWE". i to chyba nie tylko kobietki :mrgreen:

Opublikowano

Ja wiem że są meźczyżni tzw coś na "c" nie będę tutaj rozwijał tego słowa co faktycznie o swoim aucie wiedzą tylko jakie paliwo ma lać , bo jak ma już dolać płynu do spryskiwaczy to jedzie do serwisu bo po 1. Nie umie otworzyć maski a po 2. Jeszcze się ubrudzi/obleję i co będzie :( , ale po wyższych studiach zarządzania jest :)

Nie chodziło mi tutaj o wszystkie kobiety , ale niestety w życiu codziennym wychodzi o nich cała prawda :) , są i takie co nie jednego mechanika "zawieszą" swoją wiedzą

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

http://images.thecarconnection.com/med/bmw-1-series-with-snow-chains-on-front-wheels-staffordshire-england-dec-2010-photo-by-andy-smith_100334419_m.jpg

Wszystko w temacie :D

Opublikowano

Mimo,ze jestem kobietą nie pomyślałabym,że to przód napęd :D

Ale mówcie co chcecie mi brakuje Quattro w tym aucie i na takie warunki jak np teraz mieliśmy na wyjezdzie bmw mimo chęci nie dałoby rady a nie wyobrażam sobie jazdy na łańcuchach 100km z prędkościa 30-40 km/h gdy audi jechałam tam ponad 100...

ma swój urok ale powinna być opcja 4x4 w jedynce...