Skocz do zawartości

czy ADS działa dla aut 88-95 obsługa dla DDE,DME ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam fejs ADS i nie czyta mi żadnego E36 E34 modułu DME/DDE dla silników , czy macie podobne problemy ?

nie łączy się z INPA ani DiS0-em , moduły airbag , Licznika są czytane

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ADS musi dzialac z takimi autami. Albo bledna konfiguracja albo chinska podrobka.
Opublikowano
Co może być źle? Z E36 323i 97r łączy się bez problemu, działa każdy jeden moduł, zrobiłem nawet przeprogramowanie DME DISem. Z kolei na 320i z 93r za nic w świecie się przy tej samej konfiguracji nie chciało połączyć z niczym. Interfejs od Ciebie, żeby nie było że podróbka :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co może być źle? Z E36 323i 97r łączy się bez problemu, działa każdy jeden moduł, zrobiłem nawet przeprogramowanie DME DISem. Z kolei na 320i z 93r za nic w świecie się przy tej samej konfiguracji nie chciało połączyć z niczym. Interfejs od Ciebie, żeby nie było że podróbka :P

Jak odemnie to masz mnie zeby zaczelo dzialac :)

Masz konfiguracje na ADS i uzywasz fizycznego com?

• 1 rok później...
Opublikowano

nerwus mam to samo, możesz napisać tutaj co z tym problemem zrobić?

na Launch'u nie ma problemu a na tym fejsie od Ciebie jakoś nie hula

BMW M3 95 z lipca, inpa nie wykrywa sterownika silnika a gdy wybieram skanowanie ogólne to wszystko się wiesza po chwili

W Disie w ogóle nie wykrywa mi auta a jak chce coś zrobić manualnie to jest to samo...