Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś chciał mam bluettoth z e53 pasuje do e39 mogę potraktować ... Zaczęła typu rs256

Jeśli chodzi o bluettoth do samochodow z most czyli od e90 e60 oryginał to najprostszy BMW cena montażu od 1200 pln w zależności od wyposazenia auta

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Jakby ktoś chciał mam bluettoth z e53 pasuje do e39 mogę potraktować ... Zaczęła typu rs256

czyli co bym musiał zmienić? i czy każdy tel by działał z tym BT?

pzdr!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Tak , wiazke można dostosować wg schematu... Ale nie dużo roboty...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy jest możliwość dołożenia bluetootha do e61 z 2005 roku? Chciałbym moc podłączyć sobie telefon by rozmawiac jak na głośnomówiącym. Czy jest to możliwe by zrobić to w rozsadnych pieniądzach, czy bez wydania paru tysiaków sie nie obędzie?

dodam że mam wersje z duża nawigacja.

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja w e90 z 2009 dokupilem i tak chcialem wymienic radio professional z bt i usb z 2011r, oslone kiery z mikrofonem z e93, nowy przewod do usb, nowe gniazdo usb/aux i wszystko smiga super, koszt gratow ok 1200 zl do tego sam zalozylem i kodowanie
Krzysztof
  • 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Też sie podepne pod temat bo został usunięty.

posiadam bmw 520i e60 z 2004r

Tutaj link z rozkodowanym VIN

http://www.etk.cc/bmw/PL/vin/decoder/wbana32000b340655/PL/

Chce dołożyć bluetooth aby wszystko wyswietlało sie na ekranie navi i działało sterowanie z kierownicy + ewentualnie usb, aux ale najmniejszym kosztem

czy wystarczy zakupić moduł bluetooth? i zakodować? mam stacje na telefon bodajże stara nokia i mikrofon z prawej strony nad głową.

Czy może kupić Dension Gateaway 500S BT?

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Czy ktoś mi doradzi najlepszą opcje aby cieszyć sie bluetoothem ? 3 Dni temu założyłem temat i ktos go usunął...

Wiem, że było ale to tyczy sie akurat mojej wersji wyposażenia które załączyłem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam taki telefon jak na obrazkach:

http://fotozrzut.pl/zdjecia/10e962dc52.jpg

http://fotozrzut.pl/zdjecia/79e5e5d9c4.jpg

i autko mam dopiero od 3 tygodni. Czy jest możliwość jakaś by to coś jakoś połączyć z moim normalnym telefonem komórkowym?

Jestem w tych sprawach laikiem. Nie chce mieć oddzielnego numeru telefonu w aucie. Chcę by wszystko działało na moim numerze.

Może podam jeszcze mój VIN: WBADP81040GV51014

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Nie wiem czy udało się Wam rozwiązać problemy z doposażeniem w oryginalny bluetooth. Jeśli nie to zapraszam na priv.

Każde E90, E60, E8X doposażymy w oryginalne zestawy tak jak wyszłoby to z fabryki (oryginalne wiązki i podzespoły) + profesjonalne kodowanie.

Wrocław lub Sieradz

Pozdrawiam!