Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zauwazylem ze w bmw serii 3 miejsce na radio jest duzo szersze i wyzsze niz w innych autach, i zwykle radia nie pasuja do niego. W jaki sposob montujecie tam radia ? ;-)
Opublikowano
Zauwazylem ze w bmw serii 3 miejsce na radio jest duzo szersze i wyzsze niz w innych autach, i zwykle radia nie pasuja do niego. W jaki sposob montujecie tam radia ? ;-)

Hmm....przecież jest to standardowe miejsce o rozmiarze 1 DIN ( mówimy o e36 ) sprzęt sygnowany marką BMW zakładasz bez problemu, natomiast innych firm zakładasz wraz z ramką montażową :wink:

Opublikowano
Moze zapomniales o połkieszeni... :roll: W takim razie zle cos zauwazyles bo ja nie mialem zadnego problemu z montarzem jak i cała reszta moich znajomych.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
jak kupiłem auto to moja Bawaria nie dzialala za dobrze, wymienilem radio na sony, nie dawalem ramki i pasuje tak samo jak bawaria, bez zadnych problemow. :)
Opublikowano
Na dniach wstawialem nowy sprzet do swojej BMW w oryginalne miejsce i wszystko pieknie pasuje bez zadnych kombinacji i przerobek!Miejsce na radio jest standardowe