Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy istnieje juz mapa POLSKI - Business do E60 - nowa piatka ???

nie ma polski ! szkoda ! tez czekam !

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
Przynajmniej do wiosny będzie trzeba poczekać, ale mam przeczucie, że dłużej ... Uzytkownicy starszych modeli mają się lepiej ;) - nawet do E65 jest już nieoficjalna wersja ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Przynajmniej do wiosny będzie trzeba poczekać, ale mam przeczucie, że dłużej ... Uzytkownicy starszych modeli mają się lepiej ;) - nawet do E65 jest już nieoficjalna wersja ...

co za sprawiedliwosc dla uzydkownikow E60 :(

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano

Jesli juz jestesmy przy navi od E60

sa dwa modele Navi - Bussines i Profesional

czy moze juz ktos interesował sie rozbudową

Tzn : co trzeba dolozyc zeby przejsc z Bus na Profes

I co trzeba zeby dołączyc opcje TV !

Podobno w E60 ciezko jest z doposazaniem ?

Praktykowal juz ktos "cos" przy tym modelu Auta??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie

Mam oficjalna informacje od Bmw Polska wyslana do dealerow Bmw - mapa Polski I kwartal 2007 :(

pozdrawiam

LK

Opublikowano
Jesli juz jestesmy przy navi od E60

sa dwa modele Navi - Bussines i Profesional

czy moze juz ktos interesował sie rozbudową

Tzn : co trzeba dolozyc zeby przejsc z Bus na Profes

I co trzeba zeby dołączyc opcje TV !

Podobno w E60 ciezko jest z doposazaniem ?

Praktykowal juz ktos "cos" przy tym modelu Auta??

Z tego co sie orientuje na 100% trzeba wymienic monitor (ma inny wymiar), mozliwe, ze cztnik tez nalezy wymienic. Jedno wiem na pewno - jest to mozliwe w ASO, widzialem w katalogu akcesorii do E60/E61. Koszt moim zdaniem to okolo 10-13 tys PLN.

LK

Opublikowano
Witajcie

Mam oficjalna informacje od Bmw Polska wyslana do dealerow Bmw - mapa Polski I kwartal 2007 :(

pozdrawiam

LK

Takie informacje są co najmniej od 2000 roku (wtedy zacząłem się pytać ...), że będzie na jesień, będzie w przyszłym roku, będzie na wiosnę itd. ... Na początku tego roku była informacja, że będzie na jesień 2005, w lecie 2005 była poprawka na wiosnę 2006, a teraz na początku 2007 ... no comments ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Witajcie

pozdrawiam

LK

Takie informacje są co najmniej od 2000 roku (wtedy zacząłem się pytać ...), że będzie na jesień, będzie w przyszłym roku, będzie na wiosnę itd. ... Na początku tego roku była informacja, że będzie na jesień 2005, w lecie 2005 była poprawka na wiosnę 2006, a teraz na początku 2007 ... no comments ...

Moze tym razem bedzie inaczej. Wczesniej to byly tylko ustne i nieoficjalne zapewnienia i na tym sie konczylo. Tym razem Bmw Polska wyslalo do wszystkich swoich dealerow oficjalna informacje droga mailowa. Pozyjemy - zobaczymy.

LK

Opublikowano

wczoraj przez brak mapy błądziłem po szczecinie

:( :( :(

moze ktos w koncu przerobi istniejace wersje Map na Polske na system BMW E60 tak jak bylo z wczesniejszymi wersjami na MK1- Mk4dvd do BMW serii 3,5,7,X5

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mapa Polski do E60 już jest :)

tzn. jest to wersja testowa (czyt. piracka), trochę ludzi już na nich jeździ, Ci z BMW też, ale z oczywistych powodów nabierają wody w usta;) jak ktoś wie jak taką mapę zdobyć, (może w necie jest...) to niech się podzieli informacją

Opublikowano
Mapa Polski do E60 już jest :)

tzn. jest to wersja testowa (czyt. piracka), trochę ludzi już na nich jeździ, Ci z BMW też, ale z oczywistych powodów nabierają wody w usta;) jak ktoś wie jak taką mapę zdobyć, (może w necie jest...) to niech się podzieli informacją

Nie ma do E60. Testowa jest, ale nie do E60, do tego modelu w ogóle nie ma. W BMW stosowane są 4 rodzaje map, ze sobą niekompatybilnych ....

Stronka

Opublikowano
nie wiem jak jest faktycznie, ale pytałem dwa razy w BMW i mówili, że jest mapa do E60 :) i że niektórzy już na nich jeżdżą
Opublikowano
nie wiem jak jest faktycznie, ale pytałem dwa razy w BMW i mówili, że jest mapa do E60 :) i że niektórzy już na nich jeżdżą

ja tez rozmawialem z kolesiami na allegro oni twierdza ze plyty ktore sprzedaja pasuja do e60 ale jak ich pytalem czy sprawdzali to twierdza ze nie ! im sie poprostu wydaje ze to jest ten sam system co w navi e46 e39 e38 x5

z tego co mi sie wydaje to nie ma na e60 / na navi / bussines jak i profesional / i szybko nie bedzie !

jesli jednak sie myle i trafi wam sie kopia jakiejs przerobki to poprosze za zaliczeniem pocztowym :mrgreen:

Opublikowano

ja tez rozmawialem z kolesiami na allegro oni twierdza ze plyty ktore sprzedaja pasuja do e60 ale jak ich pytalem czy sprawdzali to twierdza ze nie ! im sie poprostu wydaje ze to jest ten sam system co w navi e46 e39 e38 x5 ...

Dokładnie - kity wciskają, a potem klienci u mnie płaczą, że wydali kasę i nie pracuje ... W ogóle pełna bujda na allgero :

- "oryginały" :duh: bujda

- "najnowsza wersja" :duh: tylko ciekawe czemu na płytkach mają pliki z początku 2004 roku

- "licencja" :duh: ...

- "pełna wersja, nie demo" :duh: ...

- oni nie sprawdzali - ja tak (choć i tak wiem, że nie chodzi, bo to inny system ...)

Stronka

Opublikowano

zgadzam się, te płytki z allegro na pewno nie chodzą na E60

jednakże pytalem w dwóch różnych salonach i mówili mi, że niektórzy jeżdżą na wersjach testowych, w tym raz jak byłem na przeglądzie, pytam: kiedy będzie mapa Polski do tego modelu, a facet mówi, że niektórzy już jeżdżą na piratach :? tak więc wszystko wskazuje na to, że płytka taka już istnieje...

Opublikowano

jednakże pytalem w dwóch różnych salonach i mówili mi, że niektórzy jeżdżą na wersjach testowych, w tym raz jak byłem na przeglądzie, pytam: kiedy będzie mapa Polski do tego modelu, a facet mówi, że niektórzy już jeżdżą na piratach :? tak więc wszystko wskazuje na to, że płytka taka już istnieje...

no to popros kogos z serwisu zeby ci przegral i po klopocie ::)

Opublikowano

Jeżdzą, ale nie w E60 (lub sobie facet myli ;) z E65 ...), ale nie chce już mi się tego dementować ...

A tak na marginesie to w serwisach ASO przeważnie w ogóle się nie znają na nawigacjach, a szczególnie mapkach. Jakbyś chciał kupić mapkę w ASO, to proszą o numery nadwozia, co pisze w wyposażeniu itd. itd., przeglądają ETK itd. - ja określam potrzebną wersję mapy w 10sek. (nie przechwalając się :mrgreen: )

Stronka

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Co to znaczy, że chcesz navi ?

Chcesz założyć nawigacje, czy chcesz mapę (i jaką). Po za tym ogłoszenia są na częściach, a nie tutaj.

Stronka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W przyszlym tyg bede testowal jedna z mapek z netu ktora dziala na nowej 7 z navi prof. Jezeli zadziala przesle wam jak ja zdobyc.

Pozdro.

Opublikowano
Mapę do nowej "7" na Polskę to mam od 2 lat ;) , ale tam są inne mapy niż do E60.

Stronka

Opublikowano
Mapę do nowej "7" na Polskę to mam od 2 lat ;) , ale tam są inne mapy niż do E60.

Spróbuje to się przekona. :wink:

A propos - w E60 aby najnowsza mapa zadziałała często potrzebna jest interwencja ASO. U mnie przypadkowo po wgraniu nowego softu auto zaczęło czytać płytę 2006-1, której wcześnie w ogóle nie widziało mimo, że mapę z 2005 czytało bez problemu.

--

Przemek

Opublikowano

hej!

byłem ostatnio na przeglądzie w serwisie i na temat mapy Polski do e60 powiedzieli

"są na razie zrobione główne miasta i tyle a takiej wersji nie mozna puscic i raczej w przyszłym roku reszty nie zrobią"

zacytowałem słowa pracownika serwisu bmw warszawa.

porażka bryka z nawigacją jak bez nawigacji.Mam biznes i trochę sie żaliłem że nie profesjonal a oni że długo nie będzie potrzebna i szkoda kasy na szerszy ekran

Pozdrawiam