Skocz do zawartości

problem z dorobionym kluczykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sam napisałeś, że facet po dorobieniu ci go zakodowal jak oryginalnego to niech Ci odpali samochód tym zakodowanym kluczykiem. Płacisz to wymagasz ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano
ja jak dorabiałem kluczyk to facet powiedział mi ze jest na tyle uczciwy ze nie dorobi klucza z immobilaizerem bo prawdopodobnie nie bedzie chciało to chodzic i szkoda kasy na to i dorobił mi sam klucz . Mam teraz dylemat bo jak zgubie orginał to otworze samochód tym serwisowym ale juz go nie odpale :duh:
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano

dzisiaj kombinowalem troche z tymi kluczykami,okazalo sie ze po wyjeciu kluczyka oryginalnego odpala na tym dorobionym.ale gdy zamkne i otworze drzwi nie da sie odpalic dorabianym.po kilku godzinach kombinowania okazalo sie ze teraz auto odpala bez problemu z tego dorabianego:):):):):).chyba auto samo koduje i zatwierdza klucz po czasie.wiec wszystko gra;]ale przez tydzien na wszelki wypadek nosze w kieszeni oryginalny kluczyk;]>BMW to inteligentne auto :):):):):)

pierwszy raz mam taką mądrą kobiete :)

pozdrawiam