Skocz do zawartości

problem z dorobionym kluczykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj dorobilem kluczyk,facet po dorobieniu mi go zakodowal jak oryginalnego,ale niestety auto nie chce odpalic na tym nowym kluczyku,

moze wiecie co zrobic zeby dorobiony kluczyk dzialal??

prosze o pomoc bo mi rece opadaja

Opublikowano

Witam.

Sam napisałeś, że facet po dorobieniu ci go zakodowal jak oryginalnego to niech Ci odpali samochód tym zakodowanym kluczykiem. Płacisz to wymagasz ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano
ja jak dorabiałem kluczyk to facet powiedział mi ze jest na tyle uczciwy ze nie dorobi klucza z immobilaizerem bo prawdopodobnie nie bedzie chciało to chodzic i szkoda kasy na to i dorobił mi sam klucz . Mam teraz dylemat bo jak zgubie orginał to otworze samochód tym serwisowym ale juz go nie odpale :duh:
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
  • Autor
jutro zadzwonie do serwisu bmw i zapytam czy da sie jakos aktywowac ten kluczyk czy jechac do faceta ktory dorobil mi ten klucz...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj kombinowalem troche z tymi kluczykami,okazalo sie ze po wyjeciu kluczyka oryginalnego odpala na tym dorobionym.ale gdy zamkne i otworze drzwi nie da sie odpalic dorabianym.po kilku godzinach kombinowania okazalo sie ze teraz auto odpala bez problemu z tego dorabianego:):):):):).chyba auto samo koduje i zatwierdza klucz po czasie.wiec wszystko gra;]ale przez tydzien na wszelki wypadek nosze w kieszeni oryginalny kluczyk;]>BMW to inteligentne auto :):):):):)

pierwszy raz mam taką mądrą kobiete :)

pozdrawiam