Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Zwalony weekend :mad2:

Piątek wieczór zgasiłem autko poszedłem do domu za trzy godziny uruchamiam silnik a ekran idrivu czarny.

Żadnych błedów,żadnych skoków napięć,parktronic działa znaczy słychać dzwięk w głośnikach kiedy zbliża sie przeszkoda,wszystko w aucie działa tip-top oprócz ekranu.

Po zamknięciu auta i odczekaniu 20 min bez zmian.Może ktoś coś wie w temacie?

hej

Opublikowano
Odepnij akumulator, może pomoże
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano

Wyjąłem bezpieczniki i ciagle to samo.

Czy ktoś wie jak zrobić restart idrivu w bisnesie?bo w profi przyciska się naraz dwa przyciski wysów płyty i przycisk głosności.

hej

Opublikowano

Witam :)

Spróbuj najprostszej wersji, w ustawieniach jest możliwość całkowitego wygaszenia ekranu. Zobacz czy na skutek "błędu" (przypadkowego impulsu) ekran sam się nie wyłączył,ponowne ręczne włączenie może przynieść pożądany efekt. Czasem najciemniej pod latarnią. :D

Pozdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Po wizycie w dwóch warsztatach diagnoza komp CCC biznes czyli to gdzie sie wkłada płytkę CD czy DVD do wyrzucenia.

Po chwili zastanowienia (nowy komp CCC do biznes w ASO 9,722zł) nastąpił update na navi pro plus szeroki ekran i nowy kontroler.Koszt wszystkiego z robocizną i materiałami (używki) 3,5tys zł.

hej

Edytowane przez tora
Opublikowano

Tez bedzie sie psuć ten nowy idrive z HD.A w domu elektronika nie pada też kuca i się idzie i kupuje następne.Tak to teraz tobia ma sie psuć.Jedynie niech ludzie nie myślą ze w BMW to się klocki zmienia i śmiga.

hej

Opublikowano

Nie ma problemu z idrivem czy czymkolwiek.Tylko niech to robi ktoś kto zna każdy kabelek w tych naszych paździerzach a nie jest zwykłym wymieniaczem.

hej

PDC działa teraz dużo fajniej i dokładniej.

Opublikowano
Podaj namiary gdzie robiłeś i ile trwała taka wymiana. Mam zwykłą navi business i chcę zrobić sobie taki upgrade jak Ty.

Modyfikacje mojego E60:

Czarna podsufitka; sportowa kierownica; listwy wewn. alu z lekkim szlifem; nagłośnienie Logic7; sportowe pedały BMW; lusterka zewn. fotochrom el. składane; felgi BMW 246 (18"); przyciemnione szyby; ledowe podświetlenie tablicy rej.; wygłuszanie drzwi