Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A cena Cie nie dziwi ?? Skąd wiesz, że to nie jest właśnie podróba ?? Nie wiem gdzie przedtem kupowałeś ale jak się kupuje w normalnym sklepie to wałków nie robią...
Krzysztof
Opublikowano
kolego ja kupuje ze szczecina przez inter i jest OK jeżeli gość ma dużo pozytywnych komentów to na luzie kupuj bo po co przepłacać :D
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
kolego autko masz fajne a na oleju oszczednosci nie zrobisz pewny sklep i bedzie oki :cool2:
Opublikowano

A po co się pchać w jakieś Mobile czy Castrole :?: :?: :?:

Przecież to jest czysta komercja i nic więcej - Im więcej reklam w TV tym gorszy syf...Żadnej rewelacji tutaj niema.

Jest tyle innych, dobrych marek olejowych, które poza tym nie są obarczone ryzykiem podrabiania...

Opublikowano
A po co się pchać w jakieś Mobile czy Castrole :?: :?: :?:

Przecież to jest czysta komercja i nic więcej - Im więcej reklam w TV tym gorszy syf...Żadnej rewelacji tutaj niema.

Jest tyle innych, dobrych marek olejowych, które poza tym nie są obarczone ryzykiem podrabiania...

a jakimasz na myśli dobty olej?

mi nie zależy na tym żeby był tani tylko zależy mi na tym żeby był dobry dla mojego silnika. Już raz kupiłem w sklepie podróbe i teraz jestem wyczulony na tym punkcie... gość widze na w/w aukcji że ma oleje z niemiec. i widze że ma praktycznie same pozytywy...

Opublikowano
130 zł + przesyłka to wyjdzie tyle ile płacę u kolegi za taki olej, oczywiście z fakturą. Tak czy inaczej oferta dobra dlatego, że firma zarejestrowana na terenie Niemiec sprzedaje olej z ich podatkiem, a nie placą horendalnej akcyzy olejowej na terenie Polski. Podejrzewam, że odbieraja sobie jeszcze vat z niemieckiego urzędu skarbowego za export oleju do Polski. Czy placa vat w Polsce? Glupie pytanie...
Opublikowano
Z tymi olejami może się okazać że są to jakieś oleje "posezonowe"tzn.że leżą gdzieś po hurtowniach ileś czasu,a polaczki przywożą to i gonią dalej ,może nic im nie jest tylko czemu niency ich nie kupują ,kiedyś miałem dostęp do nigdy nie używanych opon tyle że z miały już po parę lat,były z naklejkami wszystko OK,tylko dlaczego niemcy ich nie brali?Nie kombinuj tylko kup w odpowiednim sklepie,byle nie na stacjach benzynowych bo też czasami sporo czasu tam leżą,zaoszczędzisz 20-30zł a potem coś się porobi z silnikiem i wydasz na remont 2000-3000zł.
Opublikowano
:cool2: czyli idąc z duchem czasu wszystko co zakupione przez internet to podróby,przeterminy i ogólnie syf,ciekawe dlaczego tak nie mysla w zachodniej europie czy też w usa,przecież prose i logiczne że kupuje sie w firmach które wystawiaja faktury,przy sprawdzonej histori np jezeli chodzi o allegro,takze moim zdanie prawdopodobienstwo kupienia syfu jest identyczne jak w sklepie a w przypadku kiedy nie posiada sie znizek to taki zakup jest jak bardziej korzystny a przy połączeniu np z filtrami mozna zaoszczedzic na przesyłce :D
(*pozdrawiam*)