Skocz do zawartości

Numery silnika w bmw 318i e36 92 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ,szukalem po bloku silnika i nie moge ich odnalesc,a potrzebuje ich na jutro...moze mi ktos pomoc?

Dopiero zakupilem swoje pierwsze bmw, i probuje je zarejestrowac :)

Opublikowano
Patrzac ma silnik od strony kierowcy jest takie plaskie miejsce zaraz za alternatorem zciagnij cala obudowe od filtra to napewno zobaczysz ja w mojej bylej e30 silnik m40 tam wlasnie mialem musisz wziasc sobie lampe bo ciezko jest to zobaczyc.Pozdrawiam Seba
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
Może być tak, że ich nie zobaczych ponieważ skorodowany blok się ich pozbył. Powinny być dokładnie na wysokości miarki oleju zaraz nad miską olejową.
Opublikowano
to nie twuj problem na stacji diagnostycznej niech szukają po to płacisz 180zł :mrgreen: a nr. znajduje się po stronie bagnetu tak jak wcześniej kolega napisał nr. jest napewno skorodowany i trzeba troszke poczyścić