Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Musze wymienić wahacze w swoim 330d. Już miałem kupić Meyle HD (ze względu na wymienne sworznie),

ale znalazłem na allegro COŚ TAKIEGO (klik).

Jest to firma Master Sport, która nie jest mi znana - po-googlowałem trochę i wyskoczyło mi forum VW Passata gdzie użytkownicy nawet chwalili te wahacze.

Generalnie jeśli były by dobre to chyba kupie te tańsze (2x180zl to zaledwie cena 1-go wahacza meyle). Co myślicie Panowie?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka cena taki towar, poczytałem opinie i wytrzymują w passacie ok 10-15kkm.. wiec warto jeśli za miesiąc czy dwa zamierzasz auto sprzedać.

Też u siebie muszę zmienić wachacze ale kupię meyle, czytam o nich same dobre opinie więc..

Będziesz Mógł Więcej
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

WITAM,

PANOWIE NIE KUPUJCIE CZĘŚCI MASTER-SPORT !!!!!!!!!!!!!!!

TOTALNA HIŃSZCZYZNA, A PO DRUGIE OLEWAJA KLIENTA. TZN MIALEM LOZYSKA NA TYŁ W E46, WYTRZYMALY 4000KM !!!!!!!!!!! :))

WYMIENILEM NA SKF, CHCIALEM ZEBY ZWROCILI PIENIADZE BO NA GWRANCJI BYLY ( 3 MIESIACE NA AUCIE) TO MI PRZYSLALI NOWE PO 3 MIESIACACH. STRACILEM PZREZ NICH 250ZL ZA LOZYSKA + 300ZL ZA PONOWNĄ ROBOCIZNE.

POWINNI ODDAWAC PIENIADZE ZA LOZYSKA + ZA ROBOCIZNE KTORA ZNOW MUSIALEM PLACIC. A ONI PO 3 MIESIACACH DAJA LOZYSKA, TZN AUTO MIALO CZEKAC NA KOLKACH PZREZ TEN CZAS ????

TOTALNA PORAZKA Z TA FIRMĄ.

Opublikowano
Kup te Meyle HD !!!!!! ja połasiłem się na jakieś OCCAP bo stwierdziłem że auta pewnie dłużej niż rok nie będę trzymał i co ....? Po trzech miesiącach jadę na geometrię po wymianie tulei z tyłu i prawy wahacz wywalony na sworzniu !!!!!! teraz i tak muszę kupić inny wahacz żeby tamten zareklamować i jednak kupię Meyle HD przyszły właściciel będzie zadowolony....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• 4 lata później...
Opublikowano
Dodam od siebie , że w swojej e46 mam wymienione wahacze na firmy Meyle HD , i zrobiłem na nich już ponad 35 tysięcy . Do tej pory nie ma luzu.