Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś miał jakąś styczność z chipowaniem tego modelu? Jesli tak,to mógłbym prosic o porade : gdzie,jak i za ile najlepiej? w okolicach 3miasta najlepiej
Opublikowano
Poszukaj firmy ktora dysponuje hamownia i robia chip pod konkretne auto a nie maja gotowce wczepiane w wiazke

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie, ile można wyciągnąć z 2.0 163km (M47/T2)

Zależy mi na optymalnym podkręceniu. Auto jedzie w przyszłym tyg do Wrocławia ale chciałbym sie off line upewnić.

Pzdr,

Ever

Why so serious... ?
Opublikowano
Właśnie, ile można wyciągnąć z 2.0 163km (M47/T2)

Zależy mi na optymalnym podkręceniu. Auto jedzie w przyszłym tyg do Wrocławia ale chciałbym sie off line upewnić.

190-200km/400-420Nm...tak mniej więcej robi się te samochody, myślę że poczujesz różnicę :mrgreen:

Opublikowano

Zdecydowanie poczuję :) Autko pod koniec września pojedzie do wrocławia do zaprzyjaźnionej firmy rajdowej, aby tam spece swoimi zgrabnymi rączkami pobawili się mapami :)

BTW. gdzie sprawdzić kod modelowy automatycznej skrzyni biegów ? Zastanawiam się, ile pociągnie moja skrzynia.

Pzdr,

Ever

Why so serious... ?
Opublikowano
Evergreen jak jesteś z Krakowa to masz na miejscu gcstuning.pl zagadaj na PW do Heko :D

Dzięki za info, słyszałem o GCS, moi dwaj znajomi robili tam wirusa i także polecali mi to miejsce.

Na chwilę obecną zostaje Wrocław bo to zaprzyjaźniona firma i koszty dużo niższe aniżeli w Krk.

G-CS - dzięki za link do katalogu.

Pzdr,

Ever

Why so serious... ?
  • 1 miesiąc temu...