Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co myślicie o firmie swag? montował ktoś z was wahacze tej firmy? (koszt 540zł z tylną tuleją)

Biorę pod uwagę jeszcze Trw które będą bardziej trwałe?

czytałem że dobre są Meyle HD ale u mnie w mieście nikt nie prowadzi sprzedaży tych wahaczy

Opublikowano

Nie wiem jak wahacze swaga ale kupowałem tuleję tylną dolną właśnie na wahacz i wygląda bardzo dobrze. Powiem więcej na tulei zauważyłem napisy bmw itp- tak jakby gumy były oryginalne bmw a firma swag użyczyła tylko "aluminium do zamocowania".

Przejeździłem na nich ok 5000km także nie za wiele bo sprzedałem samochód dlatego o ich trwałości się nie wypowiem, ale wśród moich znajomych mają pozytywną opinię- wszystko to odnośnie tulei- nie wiem jak jest z wahaczami ale wydaje mi się że podobnie.

Odnośnie myle hd to nie używałem ale opinie o nich raczej marne.

PZDR

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać

Opublikowano
Witam co myślicie o firmie swag? montował ktoś z was wahacze tej firmy? (koszt 540zł z tylną tuleją)

Biorę pod uwagę jeszcze Trw które będą bardziej trwałe?

czytałem że dobre są Meyle HD ale u mnie w mieście nikt nie prowadzi sprzedaży tych wahaczy

Meyle są bardzo dobre, ale bardzo sztywne, zależy kto co lubi.

2 dni temu miałem je do wymiany i poszedłem za oryginałem, aczkolwiek jak będę wymieniał kiedyś wahacze to wtedy wezmę cały komplet Meyle HD.

Opublikowano

Panowie kto prowadzi sprzedać wahaczy myle hd? fota ,intercars ?czy są one dostępne tylko na allegro?pytam bo jak pytałem to nikt o nich nie słyszał.....jaki jest pózniej koszt wymiany jednego sworznia np zewnętrznego w myle hd?

powiedzcie co sądzicie o trw?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Omijać SWAGa szerokim łukiem kpiłem nóweczki przy mnie zakładali i wymieniłem rok temu, płaciłem 400zł za sztukę plus wymiana 100zł od wahacza, a na koniec musiałem jeszcze zbieżność zrobić za 100zł bo kontrolka się zaświeciła, więc wyniosło mnie to 1100zł. Minął rok zrobiłem 18tys km głównie po mieście i sworznie nie wymienne są już rozwalone, byłem u mechanika - rozkłada ręce - nie polecam tego gówna!!! Nabijają ludzi w butelkę z tymi częściami zamiennymi 80% allegro to śmietnik - powinien ktoś ten rynek kontrolować. Z tego co słyszałem to tylko bilstein 500zł /szt wytrzymuje 2 lata oraz oryginał w serwisie 800zł/szt reszta to chińszczyzna - rok i do kosza. Podobnie jest z amortyzatorami. :mad2:
Opublikowano

witam

kupiłem MEYLE HD i własnie sworznie trza wymienić zrobiłem ok 80tkm uważam że koszt (3 lata temu ) 365 pln za szt to dobra cena -była , więc polecam chociaż teraz pewnie są droższe