Skocz do zawartości

Bmw e 46 Wahacz Swag??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co myślicie o firmie swag? montował ktoś z was wahacze tej firmy? (koszt 540zł z tylną tuleją)

Biorę pod uwagę jeszcze Trw które będą bardziej trwałe?

czytałem że dobre są Meyle HD ale u mnie w mieście nikt nie prowadzi sprzedaży tych wahaczy

Opublikowano

Nie wiem jak wahacze swaga ale kupowałem tuleję tylną dolną właśnie na wahacz i wygląda bardzo dobrze. Powiem więcej na tulei zauważyłem napisy bmw itp- tak jakby gumy były oryginalne bmw a firma swag użyczyła tylko "aluminium do zamocowania".

Przejeździłem na nich ok 5000km także nie za wiele bo sprzedałem samochód dlatego o ich trwałości się nie wypowiem, ale wśród moich znajomych mają pozytywną opinię- wszystko to odnośnie tulei- nie wiem jak jest z wahaczami ale wydaje mi się że podobnie.

Odnośnie myle hd to nie używałem ale opinie o nich raczej marne.

PZDR

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać

Opublikowano
Witam co myślicie o firmie swag? montował ktoś z was wahacze tej firmy? (koszt 540zł z tylną tuleją)

Biorę pod uwagę jeszcze Trw które będą bardziej trwałe?

czytałem że dobre są Meyle HD ale u mnie w mieście nikt nie prowadzi sprzedaży tych wahaczy

Meyle są bardzo dobre, ale bardzo sztywne, zależy kto co lubi.

2 dni temu miałem je do wymiany i poszedłem za oryginałem, aczkolwiek jak będę wymieniał kiedyś wahacze to wtedy wezmę cały komplet Meyle HD.

Opublikowano
  • Autor

Panowie kto prowadzi sprzedać wahaczy myle hd? fota ,intercars ?czy są one dostępne tylko na allegro?pytam bo jak pytałem to nikt o nich nie słyszał.....jaki jest pózniej koszt wymiany jednego sworznia np zewnętrznego w myle hd?

powiedzcie co sądzicie o trw?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Omijać SWAGa szerokim łukiem kpiłem nóweczki przy mnie zakładali i wymieniłem rok temu, płaciłem 400zł za sztukę plus wymiana 100zł od wahacza, a na koniec musiałem jeszcze zbieżność zrobić za 100zł bo kontrolka się zaświeciła, więc wyniosło mnie to 1100zł. Minął rok zrobiłem 18tys km głównie po mieście i sworznie nie wymienne są już rozwalone, byłem u mechanika - rozkłada ręce - nie polecam tego gówna!!! Nabijają ludzi w butelkę z tymi częściami zamiennymi 80% allegro to śmietnik - powinien ktoś ten rynek kontrolować. Z tego co słyszałem to tylko bilstein 500zł /szt wytrzymuje 2 lata oraz oryginał w serwisie 800zł/szt reszta to chińszczyzna - rok i do kosza. Podobnie jest z amortyzatorami. :mad2:
Opublikowano

witam

kupiłem MEYLE HD i własnie sworznie trza wymienić zrobiłem ok 80tkm uważam że koszt (3 lata temu ) 365 pln za szt to dobra cena -była , więc polecam chociaż teraz pewnie są droższe