Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :)

Posiadam auto bez lakierowanych zderzaków i progów ( fabrycznie ) , mam granatowy lakier a progi są dobrze zabezpieczone , ale jż szare, chciałbym przed latem odświeżyć je i nie ukrywam , że najbardziej zależy mi na kolorze , tzn ostatni baranek co był nałożony bardzo szybko mi zszarzał, a ja chciałbym trochę dłużej utrzymać tą czerń, gdyż wtedy auto dobrze wygląda.

Moje pytanie jest takie , jaki środek ( baranek ) użyć żeby czerń nie zszarzała mi tak szybko. Jestem gotów kupić droższy środek ale żeby kolor był trwalszy.

Opublikowano
miałem to samo w pierwszej buni cały czas mi sie robiło szare po jakimś czasie, aż wreszcie kupiłem czarny mat w sprayu za jakieś 15zł i pomalowałem efekt idealna czerń na bardo bardzo długi czas
Bardzo Mafijny Wóz
Opublikowano
iii tam ...nie róbcie wiochy, sprejem za 15zł to se można deskorolkę malować :wink:

to ze jest tanie nie oznacza ze do d..y ;) Fakt nie bedzie to rozwiazanie na lata, ale bardzo ekonomiczne :)

Dzięki za wsparcie pakulson ;)... a tak nawiasem mówiąc to autko sprzedałem koledze około rok temu i progi są nadal czarne :norty:

Bardzo Mafijny Wóz