Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem posiadam w mojej e36 lampy boscha na h7, które są juz mocno zmeczone, tzn. odbłyśniki od swiateł mijania są pożółkłe i popekane. Do reanimacji sie nie nadają. Przeszukałem allegro, gogle w poszukiwaniu kloszy boscha H7 i nic :mad2: . Do ZKW pełno a tu lipa. Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał?? Wzbraniam się przed kupnem zamiennika ale chyba bede musiał. 15-letniej używki też napewno nie kupię bo strach.

Pytanie czy takie coś by pasowało http://www.moto.allegro.pl/item926156620_szklo_lewe_reflektora_bmw_e36_bosch.html??

Wiem że to h1 ale czy mocowanie bedzie pasować?? Może mozna by takie coś zamontowac i da się jeżdzić?? HELP :!:

Opublikowano
Kup sobie całą lampe o po kłopocie:) A za używaną dużo więcej nie zaplacisz. Jak zdejmiesz szkło, to moze ci później reflektor parować.
Opublikowano
190 za same szkła?mnie się udalo kupić za 220 zkw soczewki bo też mialem ten sam problem.
A little piece of heaven in my hands