Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jednej chwili padło mi podświetlanie panela regulacji nawiewem i zegarka (ten z termometrem). Czy jakiś ukryty bezpiecznik za to może odpowiadać- bezpieczniki w skrzynce są OK.

Jak zdemontować zegarek?

Dzięki za pomoc.

>TDS bez "S">
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O ile wiem kolego to jak wyciagniesz zegarek to masz z tylu na obudowie 3 żarowki w plastiku. co do panelu to spaliła ci sie tez żarowka. jest jedna i podświetla cały panel od ogrzewania. troche roboty i zrecznosci potrzeba by ja wymienic

tu znajdziesz wszystko i nie trzeba znac jezyka, wystarczy luknac na foto http://www.bmwe34.net/Wiki/tiki-index.php?page=Panel+lights

a swoja droga to jak czlowiek by troche pokombinowal to sam bez niczyjej pomocy znalazl sposób na wyciagniecie komputera. czy do wymiany zarowki w nim potrzeba wielu osob??chyba raczej nie...

Opublikowano
A ja wczoraj wyciągnąłem "komputer" (temperatura i zegarek), bo też nie mam podświetlenia i ku mojemu zdziwieniu żarówki nie były spalone, więc dlaczego nie mam podświetlenia?

"Mogę jeździć każdym autem, byle byłoby ze stajni BMW" :D

"W życiu piękne są tylko chwile..."