Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam takie pytanko. Mam BMW z 2004r w sedanie po lifcie 3 e46. Dzisiaj miałem małego pecha ;/ Pies wyskoczył mi na drogę i mam rozwalony przedni zderzak, ale mam AC tak że jest w miarę bo właściciel psa raczej się nie znajdzie i będę robił z AC. I mam zamiar teraz kupić zderzak w m pakiecie i chciał bym się zapytać czy bez problemu go zamontuje na zwykła belkę??? Czy nadkola będą ok i te plastiki, osłony, kanały na hamulce??? Pozdrawiam serdecznie :)

piona51987
Opublikowano
Na pewno tzw. trókąty czyli małe nadkola zakrywające spód zderzaka w m-pakiecie są inne.
Opublikowano
Belka jest ta sama. Wloty na tarcze przy nadkolach są inne (nadal ich nie mam :oops: ). Ja jak zmieniałem przedni zderzak na Mpakietowy to musieli mi przyciąc troszke kierownice wlotu powietrza. Reszta pasowała :8)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja montując zderzak mpakiet musiałem kupic :

1. Wloty powietrza na tarcze hamulcowe mpakiet

2. Zaczepy zderzaka (są inne)

3. Uszczelkę na górę zderzaka (na całą powierzchnię)

4. Problem z dolotem powietrza do chłodnicy z prawej strony silnika (trzeba samodzielnie troszkę przerobic bo koliduje z wlotami na tarcze hamulcowe)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Juz zamontowalem ten zderzak :) i jest ok :)

Zakupilem:

- kanaly wloty na hamulce

- krotkie nadkola

- slizgi

A reszta pasowala :) Kierownica powietrza w M pakiecie jest inna ale nie zmienialem, bez problemowo poradzilem sobie z tym :) Zostawilem to co mialem :)

piona51987