Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z wysoką temperaturą nagrzewa sie do 90 stopni szybko i jak przejade sie kawałek to do 120 aż Jaka to moze byc przyczyna znajomy powiedział ze pompa wody ja myslalem ze moze Termostat Potrzebuje szybko samochód a przez to niemoge jezdzic prosze o szybką odpowied !!!
Opublikowano
Łatwo to sprawdzisz jesli dwa weże gorny i dolny są ciepłe to termostat jest ok ale bede zgodny z twoim kolega stawiam na pompe wody.
Opublikowano
Z tego co pamietam to chyba były ciepłe oby dwa ale jeden mniej cieply niz ten drugi jutro jeszcze sprawdze dokladnie jesli nie to ,to wymienie pompe bo nic innego nie moze byc ;/ wolalbym zeby termostat bo to nie takie pieniadze jak za pompe wody no ale trudno trzeba to naprawic bez samochodu jak bez ręki najgorsze ze jest weekend i nic nie podziałam bez jakiegos mechanika :P :P :P termostat sam bym wymienil niewiem jak z pompą ;p
Opublikowano
A i chciałem dodac ze ciepłe powietrze mi z nawiewu nie leci a samochód jest rozgrzany na maxa ! leci takie letnie powietrze a powino naprawde gorące leciec
Opublikowano
A i chciałem dodac ze ciepłe powietrze mi z nawiewu nie leci a samochód jest rozgrzany na maxa ! leci takie letnie powietrze a powino naprawde gorące leciec

Zapowietrzony układ, odpowietrz i uzupełnij płyn chłodniczy