Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy E39 z 98r posiada standardowo mocowane gadżety typu uchwyty na puszki czy coś w tym rodzaju. bo jakos u siebie nic takiego nie moge znalezc :worried:
Opublikowano

wydaje mi się że to standard, u mnie są :)

jeżeli byłemu właścicielowi połamały się to może włożyłm zaślepki bo uchwyty są dość drogie 180 zł koplet

Opublikowano

Z tego co wiem to uchwyty sa pod panelem klimatyzacji i pod przyciskami wlaczajacymi podgrzewanie fotela i ASC-T.

Ale wydaje mi sie ze nie sa one standardem (chyba ze w wersji po 2000r), gdyz u mnie ich nie ma :(

Opublikowano
Z tego co wiem to uchwyty sa pod panelem klimatyzacji i pod przyciskami wlaczajacymi podgrzewanie fotela i ASC-T.

Ale wydaje mi sie ze nie sa one standardem (chyba ze w wersji po 2000r), gdyz u mnie ich nie ma :(

W zeszlym tygodniu nabylem E39 z 01/00 i tez nie mam. Pod panelem klimy jest zaslepka.

TK

Opublikowano
JA ich także nie mam a auto kupowałem od znajomego to by mi powiedział ze np. były ale się połamały.Więc to raczej nie standard.Kto jak sobie zażyczył to tak miał.
Opublikowano
W e39 HIGH byly standardowo (tj w ramach pakietu wyposazenia)

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
przed chwilą się zdziwiłem - mam uchwyty z przodu ale mam je też z tyłu lyle, że z tyłu są połamane więc dzwonie na szrot a gość do mnie, że teraz nie ma ale jak są to po 150 zł :mad2: lekka przedada :duh:
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
Ja mam, ale nie tyle co polamane, ale nie dzialaja, chyba brakuje sprezynek. Ogolnie mnie to wa.... I tak w aucie nie powinno sie pic ani jesc. Najechetniej bym sobie zalatwil zaslepke i koniec.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Jesli ktos nie ma uchwytow to nie ma czego zalowac z przodu sa takie ze napoju nie trzymaja bo kiedy przyspieszam to wypada tak samo jak przy zakretach.

Uchwyty z tylu sa nieco lepsze trzymaj butelke troche wyzej i juz tak nie wypada.

Szczerze to jestem zaskoczony ze uchwyty to opcja ale coz w najnowszej bmw serii 6 tez nie ma :twisted2: a kosztuje wór piniendzy :D