Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego jedź z tym autem do ASO i niech go przetrzepią za 800zł, wtedy będziesz miał większe prawdopodobieństwo że wszystko jest ok. Choć w takiej cenie raczej szrota nie kupisz. Ja kupowałem w podobnej cenie swego gdy inne były wystawione o 30-40tyś taniej i jestem zadowolony. Kupując auto sprawdź tylko czy lusterka się składają ( częsty defekt w X5 ) i jeśli będzie panorama to czy nie hałasuje przy zamkniętym dachu.
Opublikowano
Myślę że cena adekwatna do rocznika, wyposażenia i przebiegu, który wydaje się być możliwy. Tak jak już ktoś napisał lepiej szukać w cenie dużo wyższej od średniej z ogłoszeń i oczywiście koniecznie sprawdzić w ASO (przez Ciebie wybranym i wcześniej umówionym).
Opublikowano
W Łodzi lepsi (i tansi) od ASO Tłokińskiego są Bracia Jagiełło z ul. Św.Teresy.
Tomek
Opublikowano
W Łodzi lepsi (i tansi) od ASO Tłokińskiego są Bracia Jagiełło z ul. Św.Teresy.

Witam.

Czy mógłbyś mi przybliżyć "owych braci Jagiełło" - adres, telefon, itp. Będę bardzo wdzięczny

Opublikowano
Dokładnego adresu do Braci Jagiełło nie pamietam, ale jak wjedziesz na ul. Św.Teresy od strony Al.Włókniarzy to warsztat znajduje sie jakieś 200 metrów po lewej stronie. Mają szyld z BMW bo tylko beemki robią, zresztą zawsze są obstawieni kilkoma autami. Telefon do nich to 042-6536039 lub tel.kom.do Karola - 889212012. Do Pawła nie znam. Chłopaki mają świetną renomę jako chyba najlepszy warsztat w woj.łódzkim. Nawet ASO odsyła do nich co trudniejsze przypadki :D
Tomek
Opublikowano
Dokładnego adresu do Braci Jagiełło nie pamietam, ale jak wjedziesz na ul. Św.Teresy od strony Al.Włókniarzy to warsztat znajduje sie jakieś 200 metrów po lewej stronie. Mają szyld z BMW bo tylko beemki robią, zresztą zawsze są obstawieni kilkoma autami. Telefon do nich to 042-6536039 lub tel.kom.do Karola - 889212012. Do Pawła nie znam. Chłopaki mają świetną renomę jako chyba najlepszy warsztat w woj.łódzkim. Nawet ASO odsyła do nich co trudniejsze przypadki :D

Wielkie dzięki. trafię napewno!

Opublikowano
w tamtym roku mialem taka sytuacje chcialem kupic auto tanio a dobre i tez byly tablice zasloniete,i stracilem 12000 euro lecz na niemieckiej stronie mobile.de w polsce moze jest inaczej nie wiem ale w niemczech tak robia bo chca ukryc prawdziwe dane.to auto ktore teraz kupilem sprawdzilem wielokrotnie bo mam nauczke.wiec radze sprawdz ten samochod nie twierdze ze jest zly moze jest super.zycze powodzenia.
Opublikowano
stracilem 12000 euro lecz na niemieckiej stronie mobile.de w polsce moze jest inaczej nie wiem ale w niemczech tak robia bo chca ukryc prawdziwe dane.

Jak to straciłeś ? Kradzione było i policja Ci odebrała czy zaliczkę wpłaciłeś ?

Ja sprzedając auto też zasłaniałem tablice, ale to dlatego że nie chciałem aby sąsiedzi widzieli za ile auto sprzedaję.

Opublikowano
Wiesz moj blad wplacilem zaliczke 50% i niestety po pieniazkach.Szkoda troche bylem glupi.Ale tak czy inaczej kupilem moja x5 co prawda rok potem ale jest.