Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zaznaczam odrazu że auto odpalało normalnie w najwieksze mrozy(wymienione świece i akumulator).Dwa dni temu postanowiłem przepalić trochę samochód(stał około 3 dni), odpaliłem oczywiście normalnie za pierwszym razem.Stałem na parkingu w celu złapania temperatury, po 2-3 minutach dodając gazu samochód zaczął sie dławić i zgasł.Od tamtej pory nie mogę odpalić.Rozrusznik kręci pompka podaje ropke sprawdzałem w filtrze pompuje pięknie.A co najgorsze że w inpie nic nie pokazuje:(

Ktoś może wie jak mi pomóc.Pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdz czujnik położenia wału korbowego. Ja zgasiłem nie chciał odpalić i się okazało ze był on zaśniedziały...

Często pwodem tego że nie mozna zapalić jest sterownik pompy wtryskowej...

POZDRO

sprzedam felgi 15 cali ładne szczegóły w dziale giełda!!!
Opublikowano
Problem rozwiązany.Prawdopodobnie przymarzło delikatnie paliwo.Wczoraj jak sprawdzałem to już ładnie pompowało, ale nie chciała zapalić.Dopiero jak prowadziłem na holu wrzuciłem 3 i zaczęła łapać aż odpaliła.
Opublikowano
w 100% miałeś przymarzniete paliwo 3-4 godzinki w ciepłym garazu rozwiąże problem :D też miałem taki przypadek pozdrowionka
Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...