Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od razu na początek mówię, że tematu szukałem, ale nic nie znalazłem na ten temat. Otóż chciałbym poruszyć temat obrysówek w e 34 montowanych w czarnych listwach w przednim oraz tylnym zderzaku. A moje pytanie to gdzie wogóle takie obrysówki można dostać. Słyszałem, ze coś takiego było na Allegro, ale tam nic nie znalazłem.Może Ktoś z Was wie coś na ten temat? Czekam na wszelkie porady i pomysły :wink:
Opublikowano
Cześć TSA 55! Odpowiadam na Twoje pytanie. W moim e 34 miałyby one spełniać rolę upiększającą auto, choć z tego co mi wiadomo w tej chwili to w USA są one na wyposażeniu, ponieważ tam wymagają tego przepisy ruchu drogowego, ale to też tyczy się innych świateł, w które wyposażony jest pojazd, ale konkretów nie znam. A obrysówki spodobały mi się jak oglądałem zdjęcia i filmiki w internecie. I mam jeszcze jedno pytanie czy zamontowanie takich obrysówek jest w Polsce dozwolone? To tak dla pewności.
Opublikowano
Poszukaj na niemieckim ebay'u, a jak nie szkoda Ci kasy to w najbliższym salonie BMW zamówisz bez problemu. Musisz kupić 4 listwy na zderzak plus lampki. Kolega zamontował sobie z tyłu czerwone a z przodu pomarańcz, ładnie teraz to wygląda :)
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
Dzięki! No z pieniążkami to tak nie bardzo a tyn bardziej, że muszę kupić przewody wysokiego napięcia, świece, przepływomierz i pewnie Blosa będę wsadzał. Ale chciałbym wiedzieć coś na ten temat. Jeszcze raz dzięki :cool2: A wiesz, gdzie najlepiej przewody WN kupić i jakie?
Opublikowano
A mam takie pytanie jeszcze! Kolega coś mi mówił o tych obrysówkach, że można je dostać na Allegro, a w listwach ,,niby można,, wyciąć otwory, ale na zdjęciach i filmach w internicie aut z USA dookoła tych otworów są takie obwódki zgadza się? Tak więc myślę, że wycinanie otworów odpada.
Opublikowano
Kolego pawcio, sprawdź czy te obrysówki są aby na pewno dozwolone w naszych warunkach. Mnie się wydaje, że nie, ale w przepisach pokopie dopiero jutro po śniadanku.
  • 1 rok później...