Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem, że ryzykuję tym postem na tym forum. Ale zero odpowiedzi w dziale 'Części'.

A jestem przyparty do muru. Parkując tyłem nie przywiązałem wagi do zasepki śnieżnej (ale przy tych temperaturach, to taka niby puchata zasepka....zachowuje się jak murek betonowy) i wyrwałem kawałek (wraz halogenem) lewej części przedniego zderzaka.

Pytanie proszące moje jest takie. Czy ktoś ma namiar na przedni zderzak do E39 z M-Pakietu....bądź posiada uszkodzony ale prawą stronę uszkodzoną. Szukam wszędzie....ucieszyłem się kiedy otrzymałem maila (choć wiedziałem, że coś nie jest tak) :D ...następującej treści

" 200zl kompletny idealny"....potem przyszło oczywiscie sprostowanie błędu co do ceny :D ... 2000zł

Mam nadzieję, że coś się tu uda i przepraszam za to że w tym miejscu robię taki post....ale to z desperacji.

Pozdrawiam

Memento Mori :-)
Opublikowano
kolego minimum co za kompletny m-pakiet mi wiadomo to okolo1600,takze nie jest kolorowo ale jak masz ten kawalek co Ci odlecial to sproboj udac sie do firmy ktora spawa plastik jest pare tak owych :)
Opublikowano

...lub siedź i monitoruj Alledrogo. Od czasu do czasu trafia sie jakiś porysowany lub gdzieś lekko pęknięty w granicach 800 - 900pln.

Pzdr.

Opublikowano
Potwierdzam jeżeli masz kawałek to żaden problem aby to przyspawać a koszt minimalny