Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze od góry przesuń w prawo, a pozostałe dwa w lewo i musi lecieć

Jak nie pomoże to trzeba szukać gdzieś dalej. Może drut łączący suwak z klapką nawiewu nie jest podłączony.

Opublikowano

A tu :P Czyli bardzo głęboko w nogach pasażera http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/488d11882746390a.html

Z tego co pamiętam tą wiązkę z kablami trzeba najpierw wypiąć-wysunąc razem z tą czarną skrzyneczką, by zdjąć tę zieloną plastikową obudowę. Pod tym zielonym plastikiem jest filtr ...albo go nie ma :shock: U mnie np: go nie było (oszczędności poprzedniego właściciela)a powinien być :wink: Oczywiście nie obejdzie się jeszcze bez zdjęcia /odgięcia części tunelu nawiewu -czarny plastik widoczny na zdjęciu, z tego powodu,że na tej plastikowej,zielonej obudowie filtra jest trudno dostępne -zabezpieczenie. Dostępu do niego właśnie blokuje ten czarny kanał plastikowy od wentylacji. Weź sobie jakąś lampkę i uzbrój się w cierpliwość -leżenie z głową tam gdzie stopy pasażera to nie najwygodniejsza pozycja :norty:

Opublikowano

Cudowne rozwiązanie :) za to gratulacje konstruktorom :)

DAN-LZ: u mnie też nie było.

"Mogę jeździć każdym autem, byle byłoby ze stajni BMW" :D

"W życiu piękne są tylko chwile..."