Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, kolejna sprawa - przy włączeniu kierunkowskazu w lewo wszysko miga ok, natomiast gdy dam lewy żaróki przez pierwsze 2 sek miga bardzo szybko po czym sie normuje zaraz i miga normalnie. Wydawało by się że to objaw spalonej jednej żarówki, ale wszystkie świecą. Niejest to normalne.... jakieś rady? ( mam tak od kąd nabyłem auto )
Opublikowano
niech ktos zobaczy z zewnątrz jak załaczasz migacz czy od razu wszystkie zarówki migają pewnie jakas jest zasniedziała i dopiero po drugim czy trzecim razie załapuje styk i miga normalnie
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano
Co ciekawe zjawisko wystepuje u mnie tylko przy pierwszym zalaczeniu kierunku po postoju. Jesli nie zarówki obstawiałbym jakis przekażnik albo LCM

Xdrive

Koder

Opublikowano
A ja wam pisze wymieńcie żarówki i przeczyście styki w kostce i problem wam zniknie :)

potwierdzam, zacznijcie od tych rzeczy, na poczatek sama wymiana zarowek w kierunkach powinna wystarczyc. Koszt maly a powinno pomoc.

Opublikowano
wielkie dzięki za rady, zrobię to jak tylko będzie cieplej bo kiepsko teraz grzebać przy światłach przy -20C :(