Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druciarz, druciarz,

:norty: :norty: :norty:

a jak :norty: największy na tym forum :cool2:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
oo to jak u nich będziesz to weź moze popatrz za gałką zmiany biegów :D jakby mieli fajna jakąś... :D najlepiej Mpowera :Dh hehe
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
koszt nowej oryginalnej galki zmiany biegow w kolorze czarnym w serwisie BMW to ok 70 pln wiec nie wiem czy jest sens bawic sie w szukanie czegos uzywanego co bedzie luzne na lewarku i do tego wyslizgane
Opublikowano
koszt nowej oryginalnej galki zmiany biegow w kolorze czarnym w serwisie BMW to ok 70 pln wiec nie wiem czy jest sens bawic sie w szukanie czegos uzywanego co bedzie luzne na lewarku i do tego wyslizgane

To jest cena za galki plastikowe a nie skorzane.

Moja galeczka nie jest luzna ani wyslizgana :mrgreen: .

Nie wiedzialem nigdy orginalnej galki bmw w bezowej skorze, a juz napewno nie tej z ///M ;).

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
batim miales swapowac a kase bedziesz pchal w galke od Mki??

Niestety musze poczekac ze swapem na przyszly sezon :D musialem dach wymienic bo juz mialem dosc sadzawki w srodku.

Dach wymienilem wczoraj na czarny nowy. Zrobiony w USA. Narazie jestem zadowolony !! :D

Piotres ja widzialem beżowa gałke zmiany biegów org. tyle ze nie //M

Opublikowano
Miales foty wkleic z wymiany...
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

foty wkleje tylko musze je zgrac. Za duzo ich nie mam bo musialem robic komórką :( zapomnialem aparatu zabrać :/

Wiec koszt to 1800 zł dach plus montaż w zaleznosci od roboty. U mnie 350zł i bylo kupe roboty :] robilem u kolesia z Żagania. www.cabriotop.pl

ogolnie naprawde super to wyglada, material jak orginał wszystko pasuje itd Montaż tez profesjonalnie zrobiony.

Jutro wkleje fotki :D musze kabel kupic do komorki :/ zeby zgrac foty

Opublikowano
Fachman na ustawianiu geometrii mówił że mam krzywy wahacz tylny lewy. Jest takie coś do wyjęcia:

http://allegro.pl/wahacz-bmw-e36-compact-lewy-tyl-i1219973018.html

nada się ?

Czy bębny, tarcze są wymienne przy wahaczu ?

Będzie pasować do mojej zetki ?

Dzięki

Z tego co wiem to nie bedzie pasowac wahacz od compacta do Z3 R6. Piasta takze napewno jest inna (inne odsadzenie, inne tarcze hamulcowe).

Opublikowano

fura sama w sobie w tym nadwoziu OPÓR MISTRZ,

nie wiem tylko jak kosztowna będzie odbudowa do stanu idealnego....

Opublikowano
pali jezdzi... a tak bez jaj to bym sobie darowal, podluznice do robienia, niby cena dobra ale nie wiadomo jak serducho a po zdjeciach widac ze tez dostalo...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

Niezla oferta, wydaje mi sie ze za 20 tys by ja zrobil :) nawet jesli by trzeba silnik wymieniac ;-)

I jakas straszna masakra to to nie jest.

Za to ta 3.0 to juz chyba przybrala ksztalt banana, ojjj ciezko by bylo naprawic takie uszkodzenie.

Opublikowano

no ciekawa oferta, raczej nie często trafia się uszkodzona Z4M, właściwie to chyba pierwszy raz widzę w PL.

ciekawe czy ktoś się skusi czy będzie stała... ja bym się chyba bał zaryzykować, nie wiadomo co tam wyjdzie w trakcie. ciekawe za ile sprzedający ją wyrwał.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano

No oferty ciekawe :D ale wcale nie tak mało bobite te auta, 3.0 banan jak się patrzy, oczywiście wyciągnie się wszystko na ramie. Godna uwagi jest 3.2 i myślę, ze podłóżnica nie jest ruszona, a jak jest to w bardzo małym stopniu. Napewno do wymiany strefa zgniotu, bardzo szybko się niszczy. Na rysunku część nr 2 , w aso cena 171.95 pln

http://img101.imageshack.us/img101/4562/1451k.png

Ale jak się chce naprawić auta naprawde bez druciarstwa to po kieszeni ostro da. Oczywiscie da się naprawić mniejszym, gospodarczym i domowym kosztem ale czy jest sens? Tak jak piotres wspomniał- za 20 tysi się ją naprawi napewno. Dla takiego auta warto zainwestować nawet 30 tysi :cool2:

65+20=85 tysi, prosty rachunek i to wciąż nie dużo za takie auto. :norty:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png