Skocz do zawartości

od czego jest ten bezpiecznik??????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wsiadam w niedziele z rodzinką do mojej bm-ki, zapinam pasy,przekrecam kluczyk, rozrusznik kreci pieknie a tu bm-ka za diabła nie chce zapalic!!! :shock: Ogólny szok. Po chwili jak juz troszke sie uspokoiłem, znalazłem przepalony bezpiecznik w skrzynce bezpieczników pod nr 8. Wymieniłem na nowy i od pierwszego razu moja bm-ka odpaliła!!!! :D Pozostaje tylko pytanie od czego jest ten bezpiecznik nr 8. O ile pamietam to ma 15A.
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
u mnie w e-30 nr.8 jest to ogrzewanie tylniej szyby[tak pisze w instrukcji,chyba że żle przetłumaczyłem] za to nr.9 jest od sterowania silnika.ale specem od niemieckiego nie jastem.to zależy od wyposażenia i modelu. najlepiej jak byś gdzieś przejeżdzał koło serwisu to wyjdż i się zapytaj.chyba że ktoś ci odpisze :norty: .pozdro
klepało ale przestało!!!
Opublikowano

kurde jeszcze raz sprawdze ten numer tego bezpiecznika. ale co ma klakson wspolnego z odpalaniem.

hheheheh chyba to nie od klaksonu

DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
Wsiadam w niedziele z rodzinką do mojej bm-ki, zapinam pasy,przekrecam kluczyk, rozrusznik kreci pieknie a tu bm-ka za diabła nie chce zapalic!!! :shock: Ogólny szok. Po chwili jak juz troszke sie uspokoiłem, znalazłem przepalony bezpiecznik w skrzynce bezpieczników pod nr 8. Wymieniłem na nowy i od pierwszego razu moja bm-ka odpaliła!!!! :D Pozostaje tylko pytanie od czego jest ten bezpiecznik nr 8. O ile pamietam to ma 15A.

316 E 30 , E 36 , E46 ? Skad mamy wiedziec jakie masz auto?

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641

Opublikowano

316 E 30 , E 36 , E46 ? Skad mamy wiedziec jakie masz auto?

E36-masz w tytule tematu :norty:

cupe , compact ?

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641