Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dopiero co kupiłem 525 i rok 89 więc nawet nie wiem jak to sie nazywa jakie E :) ale nie o to chodzi :) mam problem z dzwiami tylnymi od kupna są zablokowane jak je odblokować klamka nie otwiera pipsztak umarł nawet nie drgnie!? czy jakostą tapicerke sciągnać od środka sie da? bez otwartych dzwi? czy jak to zrobić?

Pozdrawiam mam nadzieje że wspomożecie nowego:)

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

tapicerka jest przymocowana za pomoca kilku takich podluznych zatrzaskow no i przebaby po prostu podwazyc ta capicerke czyms i energicznym ruchem szarpnac (mozliwe ze kilka tych zatrzaskow sie zniszczy ale one kosztuja grosze) natomiast u Ciebie jest problem ze tych drzwi nie da sie otworzyc...i przy zamknietych bedzie naprawde trudno dokonac takich manewrow..najlepiej pojedz do jakiegos lakiernika oni pewnie maja milion sposobow na zdejmowanie tapicerek nawet w zamknietych drzwiach :D

"kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu"

Opublikowano
Witam dopiero co kupiłem 525 i rok 89 więc nawet nie wiem jak to sie nazywa jakie E :)

E-34 :wink:

Ja bym raczej nie jechal z tym do nikogo... :twisted:

Nie wiem jak mam to Tobie wytlumaczyc, ale zabierz sie za to sam a na pewno sie uda...atakuj od srodka! W piatce jest z tylu tyle miejsca, ze spokojnie mozna powoli wszystko zdjac. Zdejmij tapicerke i po temacie...cos sie musialo zablokowac\przyblokowac.

PS. Chcialbym miec takie problemy :twisted:

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
Dzięki :) Panowie udało sie odsrodka to bardzo cięzko ... ale jak to sie mówi pojechałem do specjalisty;) otwirzył mi to gratis :) bo bardzo spoobała mu sie moja bemka:) otworzył z zewnątrz centralny zamek sie zacioł i nadal zacina.. nie zawsze można otworzyć.. otworzył to drutem:) przez listwe koło szyby:) Dzięki za info :) fakt to E 34:) szybko sie ucze;) Pozdrawiam
Opublikowano
kurcze wiesz sam jestem w szoku ale powiedział ,że zajebiście trzeba trenować aby tak otwierać on też miał bme i trenował dla celów własnych:) ale bardzo sie ciesze ,żę to odblokował:)