Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanko j.w.

Jest to wlasnie lekkie buczenie w czasie pracy silnika do zludzenia przyp[ominajace pompe paliwa ,ale nie jest to pompa!

Czy ktos ma jakas wizje? :D

pozdrawiam

Opublikowano
witam.miałem podobne objawy.też było małe buczenie;wycie delikatne; ciężzko to określić.dopiero jak zmieniałem pasek rozrządu okazało się że to rolka napinająca.ale z 3 razy po wymianie ją poprawiałem zanim przestała wyć[ciężko trafić żeby nie była za mocno napięta lub za lużna]. szkoda że w tych silnikach nie ma łańcuszka! :norty:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
no to wizja mi zanikła :roll: bo na postoju to dziwne.chyba że się mognetofon zaciął i wyje :wink: pozdro.nara
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
W czasie pracy, a konkretniej. Czy jak jedziesz to słychać, lub hałas się nasila, czy może jest mało co słyszalny?

Witam

To nire jest halas ito tylko lekkie slyszalne buczenie ,ktore sie nie nasila w czasie jazdy.

Nawet nie mam pojecia gdzie lezy przyczyna .Moze wydech alt wtedy by sie nasilal?1.

pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
W czasie pracy, a konkretniej. Czy jak jedziesz to słychać, lub hałas się nasila, czy może jest mało co słyszalny?

Witam

To nire jest halas ito tylko lekkie slyszalne buczenie ,ktore sie nie nasila w czasie jazdy.

Nawet nie mam pojecia gdzie lezy przyczyna .Moze wydech alt wtedy by sie nasilal?1.

pozdrawiam

Mam identycznie. Tylko na postoju i co gorsze słychać to tylko w kabinie. na zewnatrz nic. Zielonego pojęcia nie mam co to może być.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

pozdrawiam

Może opony wyją, sprawdź czy ich nie tnie z którejś strony :wink:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!