Skocz do zawartości

1,9tdi do e36 compact ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka profanacja? ja mam 328 sedana, i zachciało mi sie jakiejś lekkiej zwinnej bmki, na z3 lub z4 mnie nie stać , więc compakt, ( 328 to i tak zostawiam na klasyka (moją niunie:))

Chciałbym ekonomicznej zwinnej bmki!!! Co z takim przeszczepem????

kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano

dokladnie tak!! chyba nie bedzie sie kalkulowalo zeby przerabiac przeniesienie napedu!! ale jak to mowia nie ma rzeczy niemozliwych!!

jakby Ci sie udalo to daj znac jaki koszt i jak to technicznie rozwiazales..

pozdrawiam

Opublikowano

Bad_Boy jestem pod wrazeniem!!!

wsadzic zamiast 1,8 is, 3.0 diesla do budy e36 to nielada wyczyn...a zeby to jeszcze tak fajnie wszystko ze soba gralo to prawdziwy majstersztyk!!

Opublikowano
BMW to nie składanka! Bądźmy sobą, bądźmy POWAŻNI!
nie rozumiem .. ? To swapy wg Ciebie w Bmw sa niepowazne ? Nie mozna przeszczepic innego silnika, tez od Bmw ? Ciekawe masz teorie.
Opublikowano

witam

Ja osobiscie nie widze w tym nic zlego bo przeciez nasze bemki maja rozne motory.

Ale od pewnego czsu chodzi mi po glowie pytanie :Czy ktos przeszczepil inny silnik do BMW/Innej firmy oczywiscie/

teoretycznie bylaby to profanacja ale ciekawe czy sa takie egzemplarze ?

pozdrawiam

Opublikowano
... Ale od pewnego czsu chodzi mi po glowie pytanie :Czy ktos przeszczepil inny silnik do BMW/Innej firmy oczywiscie/

teoretycznie bylaby to profanacja ale ciekawe czy sa takie egzemplarze ?

...

Bardzo modne są swapy właśnie V8. Nawet nie BMW. Proszę, oto

Tak, jest to profanacja :diabel_smiech: .

Tresor, sorki za OT, prawdopodobnie będzie taniej i na pewno bez niespodzianek, jak kupisz dieselka 318tds.

Opublikowano
Nie mogłem spać!!! ciągle myśle nad swapem, nie wiem czy np do compacta nie zainstalować 2.0 d od e46, ale to by była ekonomiczna furka i szybka!!!:) myśle, że z 8,9s mogłaby mieć.. :)
kocham moją bejke!!!!!!!!!!