Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam juz max. nerwy - z mojej e34 ktoś najpierw ukradł listwy w czterech drzwi a przedwczoraj listwy z przednich błotników. Jak to zabezpieczyć żeby nie kradli bo już ręce opadają. Jak miałem E30 szczytem przegięcia była kradzież przednich lamp !!!! Podejrzewam że jest to ta sama osoba. :evil:

Macie jakieś pomysły ??

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano

jest kilka sposobow - ale zaden nie jest bez wad !

1- znalesc tego co kradnie i tak mu ...... zeby juz nie mial czyn odkrecac listw - ale jak to jakis cwaniak to moze w odwecie specjalnie zdewastowac samochod :duh:

2-sciagnac wszystkie listwy - ale wtedy samochod wygladaj jak ze zlomu..

3-przykrecic listwy tak zeby sie ich nie dalo odkrecic- ale jak ktos bedzie upierdliwy to bedzie podwazal listwy - i dodatkowo zniszczy drzwi/blotniki itp....

dodam ze mam kolege ktoremu kradli pod blokiem ciagle radio - wiec postanoil ze ze bedzie je zabieral do domu.... ale zlodzieje i tak wybili szybe, bo mysleli ze radio jest w srodku...... wiec napisal na kartce - ' w samochodzie nie ma radia ' ...... gdy rano przyszedl - mial wybita szybe - a na kartce złodziej dopisal - ' w samochodzie nie ma radia .... I SZYBY TEŻ...'

Opublikowano
wpadł mi do głowy pomysł - że wyciągnę spinki - i zamiast listw - przykleje czarną matową taśmę o szerokości takiej jak listwy - i będą przynajmniej imitować że są :roll:

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano
Propozycja warta zachodu- sylikon czarny i na to przykleić. Ale ja garażuję swoje auto!! Jeśli TY trzymasz je non stop na dworze to nie ma szansy na zabezpieczenie. Jak Ty zabezpieczysz to ZŁODZIEJ i tak na złość zrobi krzywdę Twemu autu- bodajże na złość. To smutne, w naszym kraju jak nie ukradną to zrobią szkodę z nawiązką w innym temacie. TO SMUTNE !!! Trzymaj się i myśl o garażu :8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano
proponuje załozyć nowe listwy poświecić troche czasu i zaczaić sie! mi tak szczyl kradł znaczki z maski i klapy, wkońcu sie wkur...... ! złapałem, rzuciłem gnojem o chodnik i jest spokój :D
Opublikowano

Witam

Nie wiem jakie to sa listwy,ale moze jakby wydziargac w jakis sposob swoj numer bez mozliwosci powrotu do stanu pierwotnego i zeby byl bez problemu widoczny to moze zasrancy by dali spokoj.

pozdrawiam