Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnia usterkowość dla aut 4- i 5-letnich (9,9 proc.):

Najlepsi:

1. VW Golf Plus - 3,4 proc.

2. Toyota Corolla Verso - 3,6

3. BMW serii 1 - 3,7

:clap: :cool2:

Pozdroofka

TT

Opublikowano
:cool2:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

Pieknie, w takim razie mam nadzieje, ze wczorajsza wizyta w warsztacie byla tylko wypadkiem przy pracy i wiecej nie bedzie. Niestety sprzegla podobno czasami padaja wczesniej, jak to okreslil pan z bmw.

Oby pozostaly juz tylko przeglady, chce wypasc z tych 3% :P

Opublikowano
Pieknie, w takim razie mam nadzieje, ze wczorajsza wizyta w warsztacie byla tylko wypadkiem przy pracy i wiecej nie bedzie. Niestety sprzegla podobno czasami padaja wczesniej, jak to okreslil pan z bmw.

przy jakim przebiegu?

Opublikowano

wrócę jeszcze do pierwszego postu kolegi trotom'a w tym temacie...

otóż, myślę, że należałoby uważać serię 1 za lidera w tym porównaniu ponieważ golf plus i toyota verso są modelami niszowymi swoich producentów i sprzedaje się ich w europie zdecydowanie mniej niż waszych jedynek :) Uważam to porównanie za mało wiarygodnie, należałoby to odnieść to liczby sprzedanych aut

więc, właściciele jedynek powinni być bardziej dumni z posiadania tych aut :)

pozdrawiam

Krzysiek

Sprzedam do E90 pre lift:

1. Pasek wielorowkowy do benzyniaków N52

2. Lampy komplet ori tył, używane w bdb stanie

Opublikowano

przy jakim przebiegu?

Niecale 70 tys. nie spodziewalem sie tego, ale teraz przynajmniej mam spokoj na kolejne 2 lata